Football Talk

ΑΕΚ: Θέλει σοβαρότητα και ουσία ο Αλμέιδα κόντρα στον Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Θέλει σοβαρότητα και ουσία ο Αλμέιδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (15/1, 16:00 CosmoteSports 1) τον Παναιτωλικό στην κατάμεστη Φιλαδέλφεια, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρύβει παγίδες αν δε το προσέξει.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Έφτασε για την ΑΕΚ η ημέρα για μία ακόμα παράσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θέλει κάθε της παιχνίδι στο σπίτι της να είναι γιορτή και το ίδιο θα επιδιώξει και σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό. Ένα ματς το σημερινό για την Ένωση το οποίο μπορεί να κρύψει παγίδες αν το προσέξει. Το γνωρίζει αυτό ο Αλμέιδα γι’ αυτό και οι πανηγυρισμοί από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη εβδομάδα έχουν σταματήσει από το πρωί της… Δευτέρας.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμού το μεσημέρι στο… σακούλι της και να συνεχίσει χωρίς… εκπλήξει την καταδίωξη του Παναθηναϊκού.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι πάντως ο Αλμέιδα μετρά απουσίες. Εκτός είναι οι τραυματίες Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Γαλανόπουλος και οι εδώ και καιρό απόντες Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Μοχαμάντι.

Στα θετικά ότι ο Μουκουντί ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή. Όσον αφορά την ενδεκάδα υπάρχουν κάποιες σκέψεις για τον Αλμέιδα. Σίγουρο είναι ότι θα δούμε τον Αθανασιάδη στο τέρμα και στην άμυνα τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί. Μπροστά τους εξάρι θα είναι ο Σιμάνσκι και το πιο πιθανό ο Πολωνός να έχει κοντά του στον άξονα τον Γιόνσον. Αν συμβεί αυτό τότε ο Πινέδα θα πάει αριστερά, ο Άμραμπατ ή ο Φερνάντες δεξιά και στην επίθεση ο Αραούχο με τον Γκαρσία.

Υπάρχει και το σενάριο να μείνει ο Γιόνσον στον πάγκο, να πάει ο Πινέδα κοντά στον Σιμάνσκι στον άξονα και στα άκρα να παίξουν τόσο ο Άμραμπατ όσο και ο Φερνάντες.

Όποιοι κι αν αγωνιστούν αυτό που θέλει να δει ο Αλμέιδα από τους παίκτες του είναι σοβαρότητα απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναιτωλικός του Αναστασίου. Μόνο μία σοβαρή αγωνιστική ΑΕΚ θα καταφέρει να πάρει άλλο ένα «τρίποντο» σήμερα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0