Football Talk

Μανδάς: «Θέλω να νικάει η ομάδα μου και ας μην είμαι ο πρωταγωνιστής»

Μανδάς: «Θέλω να νικάει η ομάδα μου και ας μην είμαι ο πρωταγωνιστής»

Οι δηλώσεις του μεγάλου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, Χρήστου Μανδά, ο οποίος ήταν καθοριστικός ώστε οι Κρητικοί να φύγουν με το βαθμό από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Χρήστος Μανδάς ήταν ο MVP της αναμέτρησης για τον ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η οποία ολοκληρώθηκε δίχως σκορ.

Ο Έλληνας γκολκίπερ μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις όπου στάθηκε στην καλή ψυχολογία που έχει πλέον η ομάδα του, ενώ εξέφρασε την επιθυμία, να κερδίζει ο ΟΦΗ κι ας μην είναι εκείνος ο πρωταγωνιστής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μανδάς:

Για το ματς:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά το είχαμε διαβάσει καλά. Παρ' όλο που παίζαμε σε δύσκολη έδρα, μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και τους 3 βαθμούς στις καθυστερήσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνουμε πόσο μεγαλώνουμε. Θέλω να νικάει η ομάδα μου και ας μην κάνω τις αποκρούσεις. Δεν θέλω να είμαι ο πρωταγωνιστής.

Είμαστε χαρούμενοι και μας ανεβαίνει η ψυχολογία. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη, η ισοπαλία είναι αφού δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον ας μην χάνεις».

Για το ποια επέμβαση του επιλέγει:

«Πιστεύω ότι η δυσκολότερη είναι του Ολιβέιρα γιατί δεν βλέπω καθόλου η μπάλα, αλλά νομίζω ότι σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μου δεν έχασε. Ήταν καθαρά θέμα αντανακλαστικών η απόκρουση. Ήρθε και μου το είπε ο προπονητής τερματοφυλάκων».

Για το τι έφταιξε και ο ΟΦΗ είναι τόσο χαμηλά στη βαθμολογία:

«Πιστεύω ότι δεν προλάβαμε να δέσουμε πολύ σαν ομάδα. Η ψυχολογία μας δεν ανέβαινε και χρειαζόμασταν μια διακοπή για να φτιαχτεί όλο αυτό. Το πιο σημαντικό είναι το πως είμαστε τώρα. Η δουλειά που κάναμε στη διακοπή βγαίνει και αυτό μας δίνει... φτερά»

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0