Football Talk

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Ρότα

ΑΕΚ: Ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον Ρότα

Στο Βέλγιο γράφουν πως η Άντερλεχτ θέλει τον Ρότα και, μάλιστα, πως έχει ισχυρό ανταγωνισμό από ομάδες της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Τον Λάζαρο Ρότα φέρεται να έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Άντερλεχτ, όπως γράφουν στο Βέλγιο.

Συγκεκριμένα, το Lagazzettaexpress.com τονίζει στον τίτλο του πως «Η Αντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον αμυντικό της ΑΕΚ, Λάζαρο Ρότα» και στο κείμενο αναφέρει:

«H Aντερλεχτ ενδιαφέρεται για τον Ρότα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο σύλλογος των Βρυξελλών θα ήταν έτοιμος να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό, με βάσει τα οικονομικά του συλλόγου, για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του ταλαντούχου παίκτη. Ο Ρότα έχει αναδειχθεί ως ένα από τα ταλέντα της Σούπερ Λίγκας χάρις στην ευελιξία, την ταχύτητα και την αίσθηση της θέσης του.

Οι εμφανίσεις του τράβηξαν τα βλέμματα της Αντερλεχτ, η οποία θέλει να ενισχύσει την άμυνα της. Ωστόσο η Αντερλεχτ θα έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό ανταγωνισμό για τον Ρότα, καθώς κι άλλοι σύλλογοι, κυρίως, από Γαλλία και Ιταλία ενδιαφέρονται για τον Ελληνα αμυντικό.

Μένει να δούμε αν η Αντερλεχτ θα καταφέρει να πείσει το Ρότα να πάει στο σύλλογο κι αν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το τίμημα που ζητά η ΑΕΚ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0