Football Talk

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο ως εξτρέμ και τα τρία ματς με τον Άρη σε 10 μέρες

Ολυμπιακός: Ο Μαρσέλο ως εξτρέμ και τα τρία ματς με τον Άρη σε 10 μέρες

Ο Μαρσέλο συνεχίζει να κερδίζει πόντους στην ομάδα για όσα προσφέρει στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ ο Ολυμπιακός συγκεντρώνεται στις συνεχόμενες «μάχες» κόντρα στον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Το μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό από τα διπλά παιχνίδια με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο δεν είναι άλλος από τον Μαρσέλο. Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι τα μόνα, από τότε που μετακόμισε στον Πειραιά ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που ξεκίνησε βασικός και πετυχαίνοντας τρία πανέμορφα γκολ έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση της ομάδας του. 

Γενικώς, μετά την διακοπή ο Βραζιλιάνος έχει ανεβάσει στροφές, έχει βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και δείχνει κάθε φορά που αγωνίζεται την σπάνια ποιότητα που διαθέτει. Σε σημείο που διεκδικεί με αξιώσεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής, με τον Μίτσελ να τον σκέφτεται κυρίως ως εξτρέμ αφού αυτά που μπορεί να κάνει με τη μπάλα στα πόδια είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμα από κάθε αντίπαλο. Στο χέρι του Μαρσέλο είναι να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την φυσική του κατάσταση και να αποτελέσει ακόμα ένα υπερόπλο επιθετικά στα χέρια του προπονητή.

Εξάλλου το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, τα παιχνίδια πολλά και συνεχόμενα και είναι βέβαιο πως όλοι θα χρειαστούν. Αυτό που προέχει για τους Πειραιώτες είναι να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο τους σερί την Κυριακή απέναντι στον Άρη. Το πρώτο από τα τρία ματς που θα δώσουν απέναντι στους Θεσσαλονικείς  μέσα σε 10 μέρες, αφού θα τους αντιμετωπίσουν και στα προημιτελικά του Κυπέλλου. 

Είναι σαφές πως η δυναμική που έχει αναπτύξει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες εβδομάδες, έχει τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση και δεν είναι τυχαίο πως το βράδυ της Κυριακής αναμένεται αρκετός κόσμος στο Γεώργιος Καραισκάκης για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Εκεί, όπως όλα δείχνουν ο Μίτσελ θα επαναφέρει την ενδεκάδα που χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχοντας πάντως στο μυαλό του και την διαχείριση που απαιτείται στο ρόστερ λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0