Football Talk

Κόουλμαν: «Τα παιδιά έδειξαν προσωπικότητα και έκαναν καλή δουλειά»

Κόουλμαν: «Τα παιδιά έδειξαν προσωπικότητα και έκαναν καλή δουλειά»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Κρις Κόουλμαν μετά την ισοπαλία του Ατρομήτου με σκορ 2-2 στο Περιστέρι κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ελλάδας με «ψηλά το κεφάλι» σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Κρις Κόουλμαν, καθώς παρότι οι Περιστεριώτες είχαν δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό, αγωνίστηκαν με προσωπικότητα και είχαν μία καλή απόδοση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν:

«Ήμασταν αρκετά καλοί δεδομένου πως παίζαμε με μία από τις καλύτερες και ικανότερες ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός. Όλοι παίκτες που είχαν λιγο χρόνο συμμετοχής έκαναν καλή δουλειά, ενώ γνωρίζαμε ότι το έργο ματς θα ήταν δύσκολο μετά και το σκορ του πρώτου αγώνα. Δείξαμε χαρακτήρα, προσωπικότητα. Για παράδειγμα ο Πομόνης, παρότι αριστερό μπακ, αγωνίστηκε δεξιά και είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνον, έδειξε προσωπικότητα και είχε μία καλή απόδοση όπως και για τον Κωτσόπουλο ο οποίος ανταμείφθηκε με το γκολ που πέτυχε. 

Σήμερα ήταν μια διαφορετική πρόκληση για εμας γιατί γνωρίζαμε πως ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθουμε και λόγω του σκορ αλλά λόγω της ομάδας που παίζαμε. Δείξαμε την ποιότητά μας και μία συνέχεια στα καλά παιχνίδια που έχουμε πραγματοποιήσει.»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0