Football Talk

Ο Ατρόμητος και οι άλλες… έξι: Γκολ από τον Μαρσέλο σε δύο διαφορετικά ματς, μόνο επτά ομάδες! (video)

Ο Ατρόμητος και οι άλλες… έξι: Γκολ από τον Μαρσέλο σε δύο διαφορετικά ματς, μόνο επτά ομάδες! (video)

Το ξαναέκανε ο Μαρσέλο! Σκόραρε απέναντι στον Ατρόμητο, για δεύτερη συνεχόμενη φορά και πλέον οι Περιστεριώτες μπαίνουν σε ένα κλειστό κλαμπ ομάδων, κόντρα στις οποίες ο Βραζιλιάνος έχει σκοράρει σε δύο διαφορετικές αναμετρήσεις!

Πρόκειται μόλις για την πρώτη φορά στην καριέρα του που ο Μαρσέλο βρίσκει δίχτυα σε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις απέναντι στην ίδια ομάδα. Την «παρθενική» περίπτωση, που ο Βραζιλιάνος σκοράρει κόντρα σε έναν σύλλογο, μεσολαβούν ματς και έρχεται να επαναλάβει την ιστορία, δίχως ενδιάμεσα να έχει μεσολαβήσει άλλος… πανηγυρισμός του.

Με το γκολ του απέναντι στον Ατρόμητο, ο Μαρσέλο έφτασε τα τρία γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Όλα στο Κύπελλο Ελλάδος, όλα κόντρα στους Περιστεριώτες. Ποιο ιδιαίτερο στατιστικό μας δίνει αυτό το γεγονός;

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν έγινε μόλις η 7η διαφορετική, την οποία ο Μαρσέλο έχει «πληγώσει» σε δύο διαφορετικές αναμετρήσεις, σε όλες τις διοργανώσεις και η μοναδική που… εδρεύει στην Ευρώπη, αλλά δεν ανήκει στην Ισπανία.


Οι πέντε εξ΄ αυτ’ων άλλωστε βρίσκονται στην Ιβηρική Χερσόνησο και είναι η Σπόρτινγκ Χιχόν, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Αθλέτικ Μπιλμπάο, η Βαλένθια και η Εϊμπάρ, την στιγμή που η Λεβάντε δεν εντάσσεται στην ίδια κατηγορία, μιας και είναι η μοναδική ομάδα στον… κόσμο, που έχει δεχθεί γκολ σε τρία διαφορετικά ματς από τον Μαρσέλο.

Όσον αφορά την ομάδα που εκκρεμεί; Είναι η Ατλέτικο Παραναένσε και είναι η πρώτη που είδε τον Μαρσέλο να κάνει κάτι ανάλογο! Είναι η ομάδα απέναντι στην οποία πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του πριν από 17 χρόνια, για να κάνει το… ίδιο, στην ίδια σεζόν, 19 αγωνιστικές μετά!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0