Football Talk

Μουστακόπουλος: «Ιδιαίτερη στιγμή το γκολ μου στην OPAP Arena»

Μουστακόπουλος: «Ιδιαίτερη στιγμή το γκολ μου στην OPAP Arena»

Ενθουσιασμένος για το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ ήταν ο Γιώργος Μουστακόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 στην OPAP Arena της Κηφισιάς για το δεύτερο ματς της σειράς μεταξύ των δύο ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Γιώργο Μουστακόπουλο να «ανοίγει» το σκορ με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά το τέλος του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις όπου στάθηκε στο γεγονός ότι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Ένωσης» ήρθε στο νέο στάδιο της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που δίνει ο Ματίας Αλμέιδα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μουστακόπουλος:

Για το γκολ:

«Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή. Όχι επειδή ήταν το πρώτο μου γκολ, αλλά επειδή ήταν σε αυτό το γήπεδο. Για αυτό χάρηκα περισσότερο και μου έδωσε μία άλλη ψυχολογία για να συνεχίσω στο παιχνίδι».

Για τις ευκαιρίες που δίνει ο Αλμέιδα:

«Εσύ το μόνο που έχεις να κάνει όταν σου δοθεί η ευκαιρία είναι να ανταμείψεις τον προπονητή γιατί σε πίστεψε και σε έβαλε στο ματς. Οπότε εσύ συνεχίζεις τη δουλειά καθημερινά στην προπόνηση και όταν έρθει η στιγμή να είσαι 100% έτοιμος να ανταπεξέλθεις στο παιχνίδι».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0