Football Talk

Ζήτησε εξηγήσεις η Γουλβς για το ακυρωθέν γκολ στο Άνφιλντ!

Ζήτησε εξηγήσεις η Γουλβς για το ακυρωθέν γκολ στο Άνφιλντ!

Η Γουλβς με επιστολή της προς την Ομοσπονδία ζήτησε εξηγήσεις για τη σκέψη των διαιτητών βάσει της οποίας δεν μέτρησε για οφσάιντ το γκολ που θα μπορούσε να έχει στείλει την ομάδα στον 4ο γύρο του Κυπέλλου και τη Λίβερπουλ εκτός θεσμού. 

Ο Τότι Γκόμες σκόραρε, ο επόπτης αρχικά κράτησε το σημαιάκι του κάτω, όμως ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα έπειτα από την συνεννόηση με τον ρέφερι υποδείχθηκε ο Ματέους Νούνιες σε θέση οφσάιντ.

Εκείνος, είχε εκτελέσει αρχικά το κόρνερ στη φάση, ήταν εκτεθειμένος όταν ξαναπήρε τη μπάλα από τον Χι – Τσαν. Καμία από τις κάμερες που κάλυπταν το παιχνίδι στο Άνφιλντ δεν είχε το πλάνο που θα μπορούσε να διαλευκάνει εντελώς τη στιγμή και έτσι ο VAR δεν μπορούσε να παρέμβει.

Υλικό από κινητά οπαδών στις εξέδρες τη στιγμή του γκολ αποδείκνυε πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει κανονικά κι έτσι η Γουλβς με επιστολή της προς την FA, αρχικά εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της κι έπειτα ζήτησε εξηγήσεις.

Οι «λύκοι» κατάφεραν ν’ αντιδράσουν μετά την προσωρινή ανατροπή που είχαν δεχθεί, όμως, με το τελικό 2-2 θα τα ξαναπούν με τους «κόκκινους» στο Μολινό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0