Football Talk

Μαρτίνεθ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει σεβασμό μετά από 19 χρόνια ως μέλος της Πορτογαλίας»

Μαρτίνεθ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αξίζει σεβασμό μετά από 19 χρόνια ως μέλος της Πορτογαλίας»
Όσα δήλωσε ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αναφορικά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Μία νέα «σελίδα» ανοίγεται για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, πρώην προπονητής του Βελγίου, ανακοινώθηκε πως αποτελεί τον διάδοχο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο των Ιβήρων.

Προφανώς, ένα από τα πιο «καυτά» ζητήματα που καλείται να διορθώσει, ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Θέλω να επικοινωνήσω και με τους 26 παίκτες που ήταν στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι το σημείο εκκίνησής μου και ο Κριστιάνο είναι ένας παίκτης σε αυτή τη λίστα. Είναι στην εθνική ομάδα εδώ και 19 χρόνια και αξίζει τον σεβασμό του να καθίσουμε και να μιλήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ερωτηθείς για την αντιμετώπιση του Κριστιάνο Ρονάλντο στις τελευταίες αναμετρήσεις της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου έμεινε στον πάγκο. Παράλληλα, εξέφρασε τα συναισθήματά του, για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να εκπροσωπήσω μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στον κόσμο. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, αλλά καταλαβαίνω επίσης ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη ομάδα και μαζί θα πετύχουμε τους στόχους μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0