Football Talk

Άστον Βίλα - Στίβενεϊτζ 1-2: Απίθανη ανατροπή και πρόκριση της Στίβενεϊτζ στο «Βίλα Παρκ»!

Άστον Βίλα - Στίβενεϊτζ 1-2: Απίθανη ανατροπή και πρόκριση της Στίβενεϊτζ στο «Βίλα Παρκ»!
Σοκαριστικό αποκλεισμό από το Κύπελλο Αγγγλίας υπέστη η  Άστον Βίλα, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Στίβενεϊτζ της League Two, παρά το γεγονός πως βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το… 88ο λεπτό!

Η Στίβενειτζ πέτυχε μία σπουδαία πρόκριση για την επόμενη φάση του FA Cup στο «Βίλα Παρκ», σοκάροντας την απρόσεκτη Άστον Βίλα!



Η ομάδα του Ουνάι Έμερι αδίκησε τον εαυτό της και παρά το γεγονός πως δεν είχε απειληθεί ιδιαίτερα από τη Στίβενεϊτζ, πλην του δοκαριού του πρώτου μέρους ηττήθηκε εν τέλει με 2-1, σε μία επική ανατροπή από την ομάδα της League Two από το το 88ο μέχρι και το 91ο λεπτό!

Ο Μόργκαν Σανσόν σημείωσε το πρώτο του γκολ επί αγγλικού εδάφους με τους «χωριάτες», οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της συνάντησης, δεν είχαν δεχθεί καμία τελική προσπάθεια εντός εστίας μέχρι και την συμπλήρωση μίας ώρας, αλλά... μπλόκαραν στο τέλος.

Ο Ριντ ισοφάρισε στο 88’ με πέναλτι και ο Κάμπελ σκόραρε στο 91’, για να δώσει μία επική πρόκριση στην ομάδα του, ξεπερνώντας το εμπόδιο των «χωριατών»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0