Football Talk

Στάικος: «Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι»

Στάικος: «Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι»
Δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάση Στάικου, μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού (07/01, 3-1).
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, μετά το πέρας της αναμέτρησης, απέναντι στον Λεβαδειακό (07/01, 3-1):

Για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα:
«Είχαμε όντως μεγάλο διάστημα να νικήσουμε εκτός έδρας και για μας ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή, με τον κατάλληλο αντίπαλο και στο κατάλληλο σημείο του πρωταθλήματος. Είναι μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη για μας. Παρά το 0-3 και το τελικό 1-3, η νίκη ήρθε πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Είχαμε ένα ημίχρονο που ήμασταν πολύ σοβαροί, συμπαγείς, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούμε και νωρίτερα.

Στο β’ ημίχρονο πιεστήκαμε στο πρώτο 20λεπτο, εκεί θα μπορούσε να μας ισοφαρίσει ο Λεβαδειακός, αλλά σταθήκαμε τυχεροί σε δύο φάσεις. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά αντέδρασαν σωστά και τελειώσαμε το ματς νικηφόρα, που άξιζε στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν».

Για τη δουλειά στη διακοπή και την αλλαγή εικόνας του ΠΑΣ όσο βλέπαμε Μουντιάλ:

«Κοιτάξτε κάναμε καλά παιχνίδια και στον Α’ γύρο, αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και στις δύο περιοχές. Δουλέψαμε αρκετά στη διακοπή και κάποια αποτελέσματα μάς έδωσαν ψυχολογική ώθηση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί όμως, να μην παρασυρθούμε από αυτά τα καλά αποτελέσματα, να παραμείνουμε προσγειωμένοι για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε».

Για το αν θα αρχίσει η ομάδα να βλέπει παραπάνω:

«Όχι ακόμα ο στόχος είναι να αποφύγουμε τις τελευταίες θέσεις. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Θέλει πολύ προσοχή, να μην παρασυρθούμε. Μην ξεχνάμε πριν λίγο καιρό που ήμασταν. Δεν έχουμε κάνει κάτι το φοβερό ακόμα, θέλει προσοχή και πολύ δουλειά ακόμα.

Και θέλω να προσθέσω και κάτι, γιατί μου έκανε εντύπωση. Δεν ξέρω αν συμβαίνει εύκολα στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. Οι φίλαθλοί μας κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας χωρίς να είναι στην κερκίδα (!). Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση και ήθελα να το αναφέρω. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0