Football Talk

Παραμένει στο Περιστέρι ο Κιβρακίδης

Παραμένει στο Περιστέρι ο Κιβρακίδης

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός διαβεβαίωσε τον αρχηγό της ομάδας, Κυριάκο Κιβρακίδη πως παρά τον σοβαρό του τραυματισμό, το συμβόλαιο του θα ανανεωθεί κανονικά.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που μας παραχώρησε ο 30χρονος πλάγιος μπακ της ομάδας των δυτικών προαστείων δήλωσε πως και ο ίδιος αλλά και η ομάδα χαίρει την απόλυτη στήριξη από τον μεγαλομέτοχο του ΑτρομήτουΓιώργο Σπανό . Σε φιλική αναμέτρηση με την Νότιγχαμ Φόρεστ λίγες εβδομάδες πριν ο αρχηγός του Ατρομήτου υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Παράλληλα το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Βάσει των παραπάνω άρχισαν να γεννώνται ερωτήματα αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα. Παρ' όλα αυτά, ο πρόεδρος του Ατρομήτου επαλήθευσε τον ενωτικό του χαρακτήρα και το ανθρώπινο του πρόσωπο όταν ενημέρωσε τον πολύπειρο μπακ πως παρά τον τραυματισμό του δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να ανησυχεί για την ανανέωση του συμβολαίου του και πως η ομάδα το καλοκαίρι θα περιμένει κανονικά τον αρχηγό της στην προετοιμασία.

Η περσινή σεζόν βρήκε τον Ατρόμητο να παλεύει για την παραμονή, διαδικασία στην οποία οι Περιστεριώτες δεν είναι συνηθισμένοι τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο ο κ. Σπανός φρόντισε να υπάρξει ηρεμία και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Αυτό συνέβαλε κατά πολύ στην παραμονή της ομάδας στην Super League, σύμφωνα με τον γεννημένο στη Στουτγκάρδη πλάγιο μπακ.

Φωτεινός Τριγάζης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0