Football Talk

Ολυμπιακός: «Ποδαρικό» στη Νίκαια

Ολυμπιακός: «Ποδαρικό» στη Νίκαια

Με οδηγό την εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός κάνει… ποδαρικό στο 2023 αντιμετωπίζοντας τον Ιωνικό εκτός έδρας. Το ντεμπούτο του Ρόντινεϊ και τα πλάνα του Μίτσελ για την ενδεκάδα. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για τον Ολυμπιακό που θέλει να χτίσει πάνω στην εμφάνιση που έκανε στο τελευταίο ματς, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, και να φτιάξει ένα νικηφόρο σερί που θα του επιτρέψει να πλησιάσει κι άλλο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν απόψε το βράδυ (21:30) το πρώτο τους ματς μέσα στο 2023 με τον Μίτσελ να ζητάει συνέπεια και διάρκεια από τους παίκτες του. Σε ότι αφορά τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για την ενδεκάδα, αυτή δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια, με τον Πασχαλάκη να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια. 

Στην άμυνα ο Ρόντινεϊ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα δεξιά, ενώ στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Ρέαμπτσιουκ και στα στόπερ ο Παπασταθόπουλος με τον Ντόι. Οι Εμβιλά και Χουάνγκ Ινμπομ θα ξεκινήσουν στον άξονα, έχοντας μπροστά τους την τριάδα Χάμες - Φορτούνη - Μπιέλ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής βρίσκονται οι Μαρσέλο, Αγκιμπού Καμαρά, Σισέ, Κούντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπόουλερ, Άβιλα, Λάιντνερ, Ντε λα Φουέντε και οι τραυματίες Μπα, Βρουσάι, Βαλμπουενά και Βατσλίκ.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί ποτέ στις 17 φορές που αντιμετώπισε τον Ιωνικό εκτός έδρας από το 1989-90 μέχρι σήμερα, έχοντας απολογισμό 15 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ πέρσι έφυγε από τη Νίκαια με 0-3. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0