Football Talk

Ο Παναθηναϊκός θέλει να… σπάσει το ρόδι στη Λιβαδειά, σε πάρτι με 3.000 καλεσμένους

Ο Παναθηναϊκός θέλει να… σπάσει το ρόδι στη Λιβαδειά, σε πάρτι με 3.000 καλεσμένους
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην έδρα του Λεβαδειακού για την 16η αγωνιστική της Super League και ψάχνει μαζί με την υποστήριξη 3.000 φίλων του, την επιστροφή στις νίκες, έτσι ώστε να κάνει καλό ποδαρικό στο νέο έτος!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Στη Λιβαδειά θα δώσει ο Παναθηναϊκός τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το πρωτάθλημα! Οι «πράσινοι» θέλοντας να διακόψουν το άσχημα ξεκίνημα με το οποίο άρχισαν το δεύτερο γύρο της Super League. Μετά από τις δύο ισοπαλίες σε Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό και στη Λεωφόρο απέναντι στον ΟΦΗ, οι «πράσινοι» αναζητούν μια νίκη για να μπουν με το δεξί στη νέα αυτή χρόνια, να ανατρέψουν και την κακή εικόνα και να…σπάσουν το ρόδι για να μπει καλά η χρόνια!

Στη Βοιωτία, μαζί με την ομάδα θα βρεθούν πάνω από 3.000 του «τριφυλλιού» οι οποίοι θα δώσουν μια ώθηση παραπάνω στην ομάδα για το «διπλό» το οποίο αναζητάει η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι τρεις αυτοί βαθμοί, είναι απαραίτητοι για πολλούς και διάφορους λόγους. Πρώτον, όπως προαναφέραμε η ομάδα έχει ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες μετά από τις δυο ισοπαλίες, μα πάνω από όλα θα πρέπει να πάει με ακμαιότατο ηθικό στην Opap Arena για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, η οποία ακολουθεί στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο -4 και καραδοκεί για στραβοπάτημα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στην διάθεση του τον νεοαποκτηθέντα Τιμοτέους Πούχατς μερικές ημέρες μετά την απόκτηση του. Αντίθετα ο Σέρβος τεχνικός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Ρούμπεν Πέρεθ, με τον Ισπανό μέσο να εκτίει την ποινή του για συμπληρωμένες κίτρινες κάρτες. 

Η πιθανή αρχική ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκό, είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιολι κάτω από την εστία, στα δεξιά της άμυνας ο Γιάννης Κώτσιρας, αριστερά ο Χουάνκαρ, ενώ στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο Μάγκνουσον-Σένκεφελντ. Στη μεσαία γραμμή ο Τσέριν με τον Μπερναρντ θα ξεκινήσουν δεδομένα, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να συμπληρώνει την τριάδα! Στην επίθεση επιστρέφει ο Μπένζαμιν Βέρμπιτς στα αριστερά, ο Παλάσιος στα δεξιά, ενώ ο Σπόραρ μαζεύει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0