Football Talk

Αρνητικό ρεκόρ για Τότεναμ: Δέχθηκε για 9ο σερί ματς πρώτη γκολ!

Αρνητικό ρεκόρ για Τότεναμ: Δέχθηκε για 9ο σερί ματς πρώτη γκολ!

Σε ακόμη έναν αγώνα η Τότεναμ δέχθηκε πρώτη γκολ και ισοφάρισε ένα αρνητικό ρεκόρ που κρατά από το 2014, με προπονητή τον Τιμ Σέργουντ!

Ο Βίκτορι Γιάνελτ έβαλε μπροστά στο σκορ την Μπρέντφορντ στο Λονδρέζικο ντέρμπι απέναντι στην Τότεναμ μόλις στο 15ο λεπτό. Πρόκειται για τα 15 πρώτα λεπτά αγώνα Premier League μετά τη διακοπή έξι εβδομάδων για το Μουντιάλ, όμως οι συνήθειες των «σπιρουνιών» δεν... κόπηκαν!

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δέχθηκε για έκτο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα πρώτη γκολ! Πρόκειται για ένα ρεκόρ που γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω το σύλλογο και συγκεκριμένα στο 2014, όταν και πάλι είχε συμβεί κάτι ανάλογο με προπονητή τότε τον Τιμ Σέργουντ.

Τη φετινή σεζόν, το εν λόγω ρεκόρ ξεκίνησε στις 19/10 και την εκτό έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0), για να ακολουθήσει στις 23/10 η εντός έδρας αυτή τη φορά ήττα από τη Νιούκαστλ (2-1).

Ωστόσο, κόντρα στην Μπόρνμουθ (29/10) και παρότι αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει με 3-2. Απέναντι στη Λίβερπουλ ωστόσο δεν ήταν τόσο... τυχερή και τα δύο γκολ του Σαλάχ «υπέγραψαν» τη νίκη των «κόκκινων» με 2-1.

Τέλος, στο παιχνίδι με τη Λιντς, το τελευταίο πριν από τη διακοπή, ο Σάμερβιλ έδωσε προβάδισμα στα «παγώνια», αλλά η Τότεναμ κατόρθωσε να ανατρέψει την κατάσταση και να επικρατήσει 4-3!

Αν μάλιστα σε αυτά τα έξι ματς της Premier League προσθέσουμε, άλλα τρία επίσημα που έδωσε ενδιάμεσα η Τότεναμ, τότε ο αριθμός των αγώνων που δέχθηκε πρώτη γκολ ανεβαίνει στα εννέα! Συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο συνέβη στο Champions League, απέναντι σε Σπόρτινγκ (1-1, 26/10) και Μαρσέιγ (2-1, 1/11), αλλά και στο Λιγκ Καπ κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (0-2, 9/11).

Οι συνήθειες όμως δεν κόβονται από ό,τι φαίνεται και τα «σπιρούνια» κυνηγούν ξανά το σκορ...

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0