Football Talk

Γιατί να «τρέχεις» στην Αραβία Κριστιάνο, όταν υπάρχουν αυτές οι επιλογές;

Γιατί να «τρέχεις» στην Αραβία Κριστιάνο, όταν υπάρχουν αυτές οι επιλογές;

Μεγάλο θέμα συζήτησης έχει γίνει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το που θα είναι το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ολοκληρώθηκε, με την Πορτογαλία να φτάνει μέχρι τη φάση των «8», όπου αποκλείστηκε από το Μαρόκο. Πλέον επιστρέφουμε στις συλλογικές υποχρεώσεις και ένα από τα ζητήματα που απασχολεί τον ποδοσφαιρικό κόσμο, είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον είναι χωρίς ομάδα. Τα μόνα σενάρια που επικρατούν είναι από τη «Marca» και το ότι η Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία προσφέρει ένα ποσό στον Κριστιάνο που φτάνει τα… 500 εκατομμύρια ευρώ!

Προφανώς μιλάμε για ένα εξωπραγματικό νούμερο, αλλά παίκτες επιπέδου Ρονάλντο, πάντα κοιτάνε το καλύτερο και για το όνομά τους. Εννοείται ότι εκτός από την επιλογή της Σαουδικής Αραβίας, υπάρχουν και άλλες πόρτες που μπορεί να χτυπήσει ο Πορτογάλος.

Αρχικά στην Ευρώπη, που προφανώς είναι και το πιο σημαντικό για τον ίδιο. Ας εξετάσουμε όμως κάποιες πιθανές επιλογές, που πολλές ομάδες έχουν ρίξει… άκυρο, αλλά για κάτι τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

  • Μπάγερν Μονάχου: Ο Όλιβερ Καν είχε διαψεύσει τα όποια σενάρια για απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο πριν κάτι μήνες. Όμως, η Μπάγερν είναι μία ομάδα που αυτή τη στιγμή έχει ως μοναδικό κλασικό επιθετικό τον Τσούπο Μότινγκ. Από τη στιγμή που οι Βαυαροί συνεχίζουν στο Champions League και το όνειρο του τρεμπλ παραμένει ζωντανό, ο Κριστιάνο θα ήτανε μία ιδανική περίπτωση. Και ο ίδιος προφανώς θα ήθελε σαν τρελός να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
  • Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Σαν τέλειο όνειρο θα ήταν αυτές για τους φίλους της Σπόρτινγκ. Ο θρυλικός Κριστιάνο, να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και να «κλείσει» την καριέρα του στην πατρίδα του. Τα «λιοντάρια» έχουν πάντα υψηλούς στόχους και θα παίξει στο Europa League το 2023.
  • Ρεάλ Μαδρίτης: Περιττό να πούμε το τι έχει καταφέρει με τη Ρεάλ ο Ρονάλντο. Έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο. Πριν από λίγες μέρες προπονούταν στο προπονητικό κέντρο της «βασίλισσας» και δεν είναι λίγοι αυτοί που κάναν λόγο για συμφωνία με την πρώην του ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι η κάτοχος του Champions League με τριάδα μπροστά Βινίσιους, Μπενζεμά και Κριστιάνο θα… «τρόμαζε» όλους τους αντιπάλους.
  • Νιούκαστλ: Κάπου εδώ μπαίνει στο παιχνίδι και η πιο πλούσια ομάδα του πλανήτη. Η Νιούκαστλ ίσως έμοιαζε μια ιδανική επιλογή για τον Πορτογάλο, ο οποίος δεν θα χρειαζόταν να αποχαιρετήσει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Οι «καρακάξες» είναι τρίτες στο πρωτάθλημα, στοχεύουν για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο Κριστιάνο ίσως θα ήθελε να δώσει την ευρωπαϊκή χαρά στη Νιούκαστλ, οδηγώντας τη ακόμα και στους ομίλους του Champions League.
Παναγιώτης Ραμαντάνης 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0