Football Talk

Στάικος: «Να χτίσουμε πάνω στην εικόνα μας, δικαιούμασταν να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι»

Στάικος: «Να χτίσουμε πάνω στην εικόνα μας, δικαιούμασταν να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι»
Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Θανάσης Στάικος μετά την σημαντική ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό στους Ζωσιμάδες.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τον Ολυμπιακό, κατάφερε και μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Θανάσης Στάικος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας του ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 42χρονος τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το τι άλλαξε ώστε να έρθει η ισοφάριση από 0-2: «Το 0-2 δεν ήταν δίκαιο, ο Oλυμπιακός χωρίς πολλές φάσεις αλλά με την ποιότητά του κατάφερε να είναι μπροστά στο σκορ. Ήμασταν αποφασιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, βρήκαμε ευκαιρίες και δικαιούμασταν να γυρίσουμε ολοκληρωτικά το παιχνίδι. Είναι τονωτική ένεση και συνεχίζουμε γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα»

Για τη σημασία του ενός βαθμού: «Είναι ψυχολογική τόνωση καθώς είναι σημαντικός ο βαθμός, είδαμε καλύτερη εικόνα της ομάδας και πιο συμπαγή, παίξαμε ποδόσφαιρο, είχαμε κατοχή, δημιουργήσαμε και απειλήσαμε. Να χτίσουμε πάνω στην εικόνα μας και να μην κινδυνεύσουμε»

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: «Ήταν καλή γιατί δουλέψαμε σε συγκεκριμένα κομμάτια, όντως είναι πρωτόγνωρο για εμάς όμως μας βοήθησε και ανασυνταχθήκαμε. Θα μπουν κάποια παιδιά που αποκτήσαμε και όλοι μαζί θα δώσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για να μην έχουμε προβλήματα».

Για τους σκόρερ (Παμλίδης - Λιάσος) που ήταν προς αντικατάσταση πριν βρουν δίχτυα: «Στην αρχή θα έπρεπε να ρισκάρουμε λίγο. Θα έβγαινε ο Παμλίδης, σκόραρε και τον αφήσαμε μέσα. Δεν βγήκε ο Λιάσος, σκόραρε και αυτός. Με παιδιά όπως ο Λιάσος, ο Πήλιος, ο Σούλης καταφέρνουμε και δείχνουμε ένα πρόσωπο, θα χτίσουμε για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0