Football Talk

Ολυμπιακός: «Τρέχει» ιστορικό αήττητο σερί κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά στα Γιάννινα αλλάζουν τα δεδομένα (video)

Ολυμπιακός: «Τρέχει» ιστορικό αήττητο σερί κόντρα στον ΠΑΣ, αλλά στα Γιάννινα αλλάζουν τα δεδομένα (video)
Ο Ολυμπιακός έχει την παράδοση υπέρ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά οι πρόσφατες «επισκέψεις» του στην Ήπειρο, μόνο εύκολες δεν ήταν.
Κάθε αρχή και δύσκολη, κατά το γνωστό λαϊκό γνωμικό, κι όσο κι αν η «δοκιμασία» του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μοιάζει απλή (21/12, 20:00) μετά τη διακοπή της Super League λόγω Μουντιάλ, ίσως δεν είναι.

Οι Πειραιώτες «τρέχουν» το μεγαλύτερο αήττητο σερί της ιστορίας τους κόντρα στον ΠΑΣ, αφού έχουν παραμείνει αήττητοι για έντεκα σερί ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Προφανώς, στο «χτίσιμο» αυτής της θετικής παράδοσης, έχει συμβάλλει το Γεώργιος Καραϊσκάκης.



Εκεί, ο Ολυμπιακός έχει εννέα νίκες και μόλις μία ισοπαλία, στις τελευταίες δέκα μεταξύ τους αναμετρήσεις στο Φάληρο. Στα Ιωάννινα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν .

Στο τρέχον αήττητο σερί, ο Ολυμπιακός κλήθηκε να επισκεφτεί πέντε φορές το στάδιο των Ζωσιμάδων. Δύο φορές έφυγε ως νικητής και τρεις έμεινε στο 1-1. Σε κάθε ματς, όμως, δέχθηκε γκολ!



Όσοι παρακολουθούν επί χρόνια ελληνικό πρωτάθλημα, γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης έδρας τους χειμερινούς μήνες, αλλά και τον υψηλό βαθμό δυσκολίας για κάθε ομάδα, αν ο ΠΑΣ Γιάννινα βρει γκολ.

Ναι, δεν βρίσκεται στην περσινή του κατάσταση. Φαίνεται και από τον βαθμολογικό πίνακα, όπου έχει εννέα βαθμούς, μετά από 13 αγωνιστικές. Αν κάποιος, όμως, θεωρεί πως η παράδοση «παίζει» σημαντικό ρόλο σε μία αναμέτρηση, δεν γίνεται να αγνοήσει τον παράγοντα «Ζωσιμάδες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0