Football Talk

Τα έβαζε… μόνη της η Άρσεναλ, δεν μετρούσαν του Ενκέτια και ηττήθηκε από τη Γιουβέντους!

Τα έβαζε… μόνη της η Άρσεναλ, δεν μετρούσαν του Ενκέτια και ηττήθηκε από τη Γιουβέντους!

Μπορεί η εικόνα της να ήταν θετική και οι φάσεις που δημιούργησε αναρίθμητες, όμως εν τέλει η Άρσεναλ ηττήθηκε με 2-0 από τη Γιουβέντους στο Έμιρεϊτς, για πρώτη φορά σε φιλική αναμέτρηση!

Προσπάθησε, πάλεψε, είχε ευκαιρίες, αλλά… δεν είχε την ουσία η Άρσεναλ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από τη Γιουβέντους στο Έμιρεϊτς, στην επιστροφή της στην Αγγλία, μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τις δύο διαδοχικές νίκες επί της Μίλαν και της Λυών, διαδέχθηκε μία 3η καλή εμφάνιση, δίχως όμως ουσιαστικό αντίκτυπο, καθώς η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα σε καμία από τις 11 τελικές προσπάθειες των «κανονιέρηδων» προς την εστία των «μπιανκονέρι».

Ολοκλήρωσαν το ματς με δύο ακυρωθέντα γκολ του Έντι Ενκέτια και 74% κατοχή της μπάλας, ενώ ο ίδιος παίκτης κατέγραψε και δοκάρι στο 34ο λεπτό, από πλεονεκτική θέση.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν από ένα γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου και επί της ουσίας επικράτησαν με δύο… αυτογκόλ! Το σκορ άνοιξε ο Γκρανίτ Τσάκα, το 2-0 διαμορφώθηκε από τον Χόλντινγκ στο 91’ και το τελικό σκορ σηματοδοτεί την πρώτη ήττα των Λονδρέζων γενικώς, μετά από το 3-1 από τη Μπράιτον στο Λιγκ Καπ, στο ίδιο γήπεδο!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0