Football Talk

Πίσω στο ημίχρονο και… Άρης τελικό; Πρώτη φορά μετά από 19 μήνες! (video)

Πίσω στο ημίχρονο και… Άρης τελικό; Πρώτη φορά μετά από 19 μήνες! (video)

Σπουδαία νίκη, που του δίνει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πανηγύρισε ο Άρης απέναντι στον Λεβαδειακό, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να γυρνά ματς που έχανε στο ημίχρονο, για πρώτη φορά μετά από 19 μήνες!

Σχετικά Άρθρα

Την πρώτη του νίκη επί του Λεβαδειακού μακριά από την Θεσσαλονίκη, μετά από 13 χρόνια, πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της ομάδας της Βοιωτίας, παρά την αρνητική παράδοση που τον συνόδευε εκεί, αλλά και το γεγονός πως βρέθηκε να ηττάται στο πρώτο μέρος.

Ο Τσιριγώτης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και το σύνολο του Άλαν Πάρντιου έπρεπε να κάνει κάτι που δεν είχε κατορθώσει στους 19 προηγούμενους μήνες: να φέρει τα πάνω – κάτω μακριά από την έδρα του και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, προτού υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Και τα κατάφερε! Ο Ιτούρμπε ισοφάρισε στο 52ο λεπτό, ο Πάλμα με τρομερή εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και το πρώτο «διπλό» με ανατροπή στην επανάληψη εντός του 2022 είναι γεγονός.


Πότε ήταν η προηγούμενη αντίστοιχη περίπτωση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης; Στα play – off του 2021, όταν τον Απρίλιο της σεζόν 2020-21, οι «κίτρινοι» μετέβησαν στην Λεωφόρο και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Σανκαρέ, βρήκαν απάντηση.

Ο Μάνος είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 62’ (και πάλι), προτού ο Ματέο Γκαρσία κάνει το 2-1 και σηματοδοτήσει την τελευταία νίκη του Άρη για εκείνη την χρονιά, καθώς στα εναπομείναντα έξι ματς, είχε ως απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες!

Fun fact; Ούτε ο Άλαν Πάρντιου ενδέχεται να θυμάται πότε ήταν η τελευταία φορά που επικράτησε εκτός έδρας με ανατροπή. Αναμενόμενο, μιας και έχουν περάσει έξι χρόνια. Για να την βρούμε, γυρνάμε τον χρόνο πίσω στο 2016, όταν ήταν προπονητής της Κρίσταλ Πάλας και κέρδισε τη Σάντερλαντ με 3-2.

Ο Ντεφό είχε κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους, αλλά το νικητήριο γκολ του Μπεντέκε στο 94’, σηματοδότησε την τελευταία νίκη με ανατροπή του Άλαν Πάρντιου, πριν έρθει το ταξίδι στην Λιβαδειά!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0