Football Talk

Λεβαδειακός – Άρης 1-2: «Διπλό» με ανατροπή και προβάδισμα για τους «8»! (video)

Λεβαδειακός – Άρης 1-2: «Διπλό» με ανατροπή και προβάδισμα για τους «8»! (video)

Μπορεί ο Άρης να βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος της συνάντησης με τον Λεβαδειακό, όμως «σοβαρεύτηκε» στην επανάληψη και πήρε τη νίκη με 2-1, έχοντας σε τρομερή μέρα τον Πάλμα και τον Ιτούρμπε. Προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος, η ρεβάνς στην Θεσσαλονίκη με το νέο έτος!

Τι και αν ο Λεβαδειακός πίεσε, προσπάθησε και προηγήθηκε απέναντι στον Άρη, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, με φόντο την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος;

Οι Θεσσαλονικείς σοβαρεύτηκαν με την επανάληψη και έχοντας εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν σε μία σπουδαία νίκη, με το τελικό 2-1 να τους φέρνει πιο κοντά στην παρουσία τους στα προημιτελικά του θεσμού.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Η πρώτη καλή στιγμή του ματς άνηκε στον Άρη, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει στο 11ο λεπτό από κοντά τον Μάρκοβιτς.


Ο ίδιος παίκτης καθυστέρησε στο 33’, από πλεονεκτική θέση, με τους στόπερ του Λεβαδειακού να του αποσπούν την μπάλα και εν συνεχεία, δύο λεπτά μετά, την ομάδα της Βοιωτίας να παίρνει το προβάδισμα, με το πρώτο γκολ του Τσιριγώτη στην σεζόν.

Βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ απέναντι από τον Σιαμπάνη, ύστερα από την εξαιρετική κάθετη πάσα του b και έκανε το 1-0, για να στείλει την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια.


Το σύνολο του Άλαν Πάρντιου όμως, αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επανάληψη, αρχής γενομένης από το 1-1 του Ιτούρμπε, επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (52’).


Ο Λεβαδειακός δεν ανέμενε αυτή την εξέλιξη, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 62ο λεπτό, όταν ο Πάλμα βρήκε δίχτυα με απίθανη εκτέλεση φάουλ, από δύσκολη θέση.


Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι ήθελαν αλλά δεν… μπορούσαν, με το τελικό 2-1 να δίνει πλεονέκτημα στον Άρη και να σηματοδοτεί το πρώτο «διπλό» των Θεσσαλονικιών στο εν λόγω γήπεδο, 13 χρόνια μετά το 2-0 του 2009.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιάσμικο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Κωνσταντινίδης (78' Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Βήχος, Νίκας, Μεχία, Σκβάρκα (64' Λούα Λούα), Βρακάς (66' Γιαννιώτης), Τσιριγώτης (64' Μουτίνιο), Δούμτσιος (78' Πέτρε)

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Σιαμπάνης, Οντουμπάτζο (73' Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πέερσμαν (73΄Μαζικού), Νταμπό, Γκαρθία, Ροντρίγκες (46' Ιτούρμπε), Καμάτσο, Πάλμα (81' Μαρμαρίδης), Γκρέι (78' Ντουκουρέ)


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0