Football Talk

Φαν Βέερτ: «Ακόμα και με τα διπλά δεν θα πήγαινα στη Σότσι, μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ»

Φαν Βέερτ: «Ακόμα και με τα διπλά δεν θα πήγαινα στη Σότσι, μεγάλος σύλλογος η ΑΕΚ»

Ο Τομ Φαν Βέερτ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε για το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει η Σότσι για εκείνον, αλλά και το μέγεθος της ΑΕΚ ως σύλλογο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Τομ Φαν Βέερτ, παραχώρησε συνέντευξη στην ολλανδική BD, όπου αναφέρθηκε τόσο στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο, αλλά και το ενδιαφέρον που είχε δείξει η Σότσι για να τον αποκτήσει, εξηγώντας τους λόγους που απέρριψε την πρόταση.

«Ήταν πραγματικά σοβαρό το ενδιαφέρον της (σ.σ. της Σότσι). Είναι ωραίο, πολύ ωραίο αυτό, αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι υπάρχει πόλεμος εκεί. Δεν θα πάω με τη γυναίκα μου και τον 14 μηνών γιo μου. Έχω και αρχές. Συνέχισαν να αυξάνουν την προσφορά τους, αλλά είπα ότι ακόμα και αν πάρω τα διπλά, δεν θα πάω. Ήθελα πολύ να πάω στην ΑΕΚ, έναν πολύ μεγάλο σύλλογο σε μια όμορφη πόλη».

Στη συνεχεία, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του, που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός δράσης: «Έμεινα για επτά εβδομάδες εκτός. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχα προπονηθεί καλά και ο προπονητής (σ.σ. Ματίας Αλμέιδα) με άφησε να μπω. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω πραγματικά να το δείξω. Η ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλος σύλλογος, το παρατηρείς σε όλα. Όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί, με αναγνωρίζουν και βλέπεις αμέσως κόσμο όρθιο. Είναι πολύ έντονο, ειδικά από τη στιγμή που φτιάχτηκε το νέο γήπεδο».

Τέλος, ο Φαν Βέερτ αναφέρθηκε και στον γιο του, Βίνσεντ, που γεννήθηκε στην Ελλάδα. «Καταλαβαίνει ήδη κάποιες δανέζικες και ολλανδικές λέξεις και γεννήθηκε στην Ελλάδα. Είναι ήδη σχεδόν περισσότερο πολίτης του κόσμου από εμένα».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0