Football Talk

ΑΕΚ: Ο τραυματισμός του Μοχαμάντι, οι λύσεις και το ενδεχόμενο μεταγραφής

ΑΕΚ: Ο τραυματισμός του Μοχαμάντι, οι λύσεις και το ενδεχόμενο μεταγραφής

Πώς έχουν τα δεδομένα στην ΑΕΚ μετά τον τραυματισμό του Ιρανού αριστερού μπακ, ο οποίος μπαίνει χειρουργείο.

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ είδε τον Μιλάντ Μοχαμάντι να έρχεται με πολύ βαριά θλάση από το Μουντιάλ του Κατάρ, με τον Ιρανό διεθνή να αναγκάζεται να μπει για επέμβαση στον δεξιό προσαγωγό. Δεδομένα η ΑΕΚ θα χάσει τον παίκτη της για αρκετές εβδομάδες κι αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια για το ενδεχόμενο να κινηθεί η Ένωση στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση αριστερού μπακ. Πρόκειται για απόλυτα λογικά σενάρια, τα οποία μάλιστα είχαν ξεκινήσει πριν υπάρξει αυτός ο τραυματισμός.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως η αλήθεια είναι πως δεν έχει ανοίξει κάποιο θέμα στην ΑΕΚ για την απόκτηση αριστερού μπακ μέσα στον Γενάρη! Το τι θα γίνει το επόμενο διάστημα κι αν θα αποκτηθεί τελικά παίκτης στη συγκεκριμένη θέση είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντήσει κάποιος με σιγουριά αυτή τη στιγμή. Αρχές Δεκέμβρη όμως και παρά τον τραυματισμό του Μοχαμάντι, δεν έχει δοθεί «εντολή» για την απόκτηση νέου αριστερού μπακ. Τις επόμενες εβδομάδες και όσο πλησιάζουμε στον Γενάρη θα γίνουν πιο ξεκάθαρα κάποια πράγματα σχετικά… Πάντως, αργά ή γρήγορα η ΑΕΚ θα κινηθεί και θα πάρει αριστερό μπακ είτε μέσα στο χειμώνα, είτε το καλοκαίρι…

Οι λύσεις τώρα που έχει στα χέρια του ο Ματίας Αλμέιδα για να καλύψουν το κενό που αφήνει ο βασικός στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ, Μιλάντ Μοχαμάντι είναι δύο και ξεκάθαρες: Η πρώτη είναι ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μπακ έπαιξε και στο τελευταίο φιλικό ως αριστερός μπακ, ενώ έχει αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση και στο ματς με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα. Γενικά πολλές φορές στην καριέρα του ο Σιντιμπέ έχει παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας και φαίνεται πως και τώρα στην ΑΕΚ θα αναγκαστεί να βοηθήσει από εκεί. Η δεύτερη λύση να παίξει αριστερό μπακ είναι φυσικά ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος παρεμπιπτόντως επιστρέφει κι αυτός την Τετάρτη (7/12) στα Σπάτα και μπαίνει στις προπονήσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0