Football Talk

ΟΦΗ – Άντερλεχτ 1-1: Φιλικό με θετικό πρόσημο για τους Κρητικούς (video)

ΟΦΗ – Άντερλεχτ 1-1: Φιλικό με θετικό πρόσημο για τους Κρητικούς (video)

Ικανοποιητική εμφάνιση από τον ΟΦΗ απέναντι στην Άντερλεχτ, με τους Κρητικούς να παρουσιάζουν ένα αξιόλογο πρόσωπο καθόλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα.

Ο ΟΦΗ φιλοξένησε την Άντερλεχτ στο Γεντί Κουλέ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης της σεζόν, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και αυτό έπραξε. Ο Λιθουανός τεχνικός κατέβασε τον ΟΦΗ με σχηματισμό 3-5-2. Η Άντερλεχτ ήταν αυτή ωστόσο που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε πρώτη με ένα σουτ του Ραμάν, που έδιωξε σε κόρνερ με δυσκολία ο Μανδάς.

Οι Κρητικοί φάνηκε από νωρίς ότι είχαν σκοπό να αναπτυχθούν από την πλευρά του Λάρσον και η συγκεκριμένη τακτική απέδωσε μόλις στο 9’. Ο Σουηδός έκανε ένα δυνατό σουτ, ο Βερμπρούγκεν έκανε μία ασταθή απόκρουση και ο Μπαλογιάννης επωφελήθηκε για να σκοράρει.

Παρότι το πρώτο 10’ είχε καλό ρυθμό, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, ειδικά από την πλευρά του ΟΦΗ. Οι Βέλγοι ήταν εμφανώς πιο δραστήριοι στο χορτάρι και με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ισοφάρισαν σε 1-1. Ο Ράμαν ήταν ο τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία συνεργασία των συμπαικτών του και με ένα όμορφο τελείωμα νίκησε τον Στίβενς.

Η τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα άνηκε στον ΟΦΗ, με τον Μαρινάκη στο 75’ να βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Άντερλεχτ, όμως εκείνος κατάφερε να σταματήσει την μπάλα με το πόδι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0