Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-0: «Ξεμούδιασαν» στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Νίνη!

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-0: «Ξεμούδιασαν» στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Νίνη!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη φιλική νίκη επί του Παναιτωλικού (1-0) με σκόρερ και κορυφαίο τον Μορέιρα. Ανεπίσημη «πρώτη» για Σωτήρη Νίνη.
ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός «ξεμούδιασαν» μέσω του φιλικού του Σαββάτου (3/12) το οποίο καθόρισε ένα γκολ του Μορέρια για τον «Άγιαξ της Ηπέιρου» λίγο πριν την ανάπαυλα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ηπειρωτών, ο Σωτήρης Νίνης έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Στο πρώτο διάστημα του παιχνδιού, ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος και είχε την υπεροχή των κινήσεων, πατώντας δυο-τρεις φορές στην αντίπαλη περιοχή. Παρόλα αυτά, οι Αγρινιώτες ήταν εκείνοι που άγγιξαν πρώτοι το γκολ όταν ο Μπαγκαλιάννης στο 28' παραλίγο να στήλει τη μπάλα στο βάθος της εστία του. Και λίγο πριν οι δύο πάνε κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια (42'), ο Μορέιρα χρίστηκε σκόρερ μετά από σέντρα του Σόρια

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα «καναρίνια» έφτασαν μια.. ανάσα από την ισοφάριση (54') όταν ο Βαρόνε έπιασε έναν «κεραυνό», όμως είδε τον Σούλη να εκτινάσσεται και να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Λίγα λεπτά αργότερα, ο MVP του αγώνα, Μορέιρα, έφτασε κοντά στο να διπλασιάσιε τα τερματά του αλλά ήταν η σειρά του Στεργιάκη να αρνηθεί. Στο 78' ο Νίνης μπήκε σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο αν και ήταν ιδιαίτερα δρατστήριος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Μορέιρα, Παμλίδης, Εραμούσπε, Τζίμας, Ριένστρα, Πήλιος, Μπαγκαλιάνης, Μπαλάν, Σόρια, Λιάσος. Επαιξαν και οι Σούλης, Φοφανά, Σταματελόπουλος, Παντελάκης, Νίνης, Καραχάλιος, Ποζνάνσκι, Μπακαδήμας, Ροσέρο, Τσαβός, Κύρκος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Λάρσον Τσιγγάρας, Λιάβας, Φλόρες, Κολοβός, Μόρσεϊ, Καρέλης. Επαιξαν και οι Στεργιάκης, Μπακάκης, Βαρόνε, Χατζηθεοδωρίδης, Μαλής, Πέδρο, Νταγκό, Ξενιτίδης.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0