Football Talk

Ολοκληρώνεται του Σκάρπα στη Νότιγχαμ

Ολοκληρώνεται του Σκάρπα στη Νότιγχαμ
Κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται ο Γκουστάβο Σκάρπα, με τον Βραζιλιάνο να ταξιδεύει στην Αγγλία για τις υπογραφές.

Στην Αγγλία και το Νότιγχαμ θα βρεθεί τις επόμενες ώρες ο Γκουστάβο Σκάρπα προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αναμένεται να υπογράψει το καινούριο του συμβόλαιο και αμέσως μετά να αναχωρήσει για την Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της αγγλικής ομάδας, η οποία αναμένεται να κάνει την μίνι προετοιμασία της στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφορά συμβόλαιο 3,5 χρόνων με συνολικές απολαβές 5,5 εκατ. ευρώ. Αφού περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ο παίκτης θα ανακοινωθεί από τους «κόκκινους» και κάπως έτσι θα κλείσει ένα σίριαλ που ξεκίνησε το καλοκαίρι, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να εμπλέκεται τότε στο ρεπορτάζ. Ο ίδος ο Βραζιλιάνος είχε κάνει δηλώσεις ότι έχει συμφωνήσει με την Νότιγχαμ, κάτι που όπως φαίνεται πράγματι ίσχυε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0