Football Talk

Παναθηναϊκός – Χαποέλ Μπερ Σεβά 3-1: Αλλαγές και νίκη με ανατροπή στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του «τριφυλλιού»! (video)

Παναθηναϊκός – Χαποέλ Μπερ Σεβά 3-1: Αλλαγές και νίκη με ανατροπή στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του «τριφυλλιού»! (video)

Ο Παναθηναϊκός, παρά τις αρκετές αλλαγές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αρχική εντεκάδα, συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πριν τη διακοπή, παίρνοντας τη νίκη στο πρώτο του φιλικό απέναντι στη Χαποέλ Μπερ Σεβά με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό που έδωσε κατά τη διάρκεια της χειμερινής του προετοιμασίας στην Κύπρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως είναι φυσιολογικό, προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, χωρίς αυτό ωστόσο να επηρεάζει την απόδοση της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες και έφτασαν εν τέλει στην ανατροπή, παίρνοντας τη νίκη με 3-1, χάρη στα γκολ των Σαβιέρ, Πούγγουρα και Σιδερά.

Στο πρώτο ημίχρονο το «τριφύλλι» είχε την κατοχή της μπάλας και έφτασε κάποιες φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά είδε τη Χαποέλ Μπερ Σεβά να βρίσκει πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα, στην πρώτη της μάλιστα τελική προσπάθεια, στο 27’ με το γκολ του Σελμανί. Ο Σαβιέρ, όμως, πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα, έφερε το ματς στα ίσα με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής (40’).


Στην επανέναρξη ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε στην αντικατάσταση της μισής ομάδας. Αυτό, ωστόσο, δεν την επηρέασε ιδιαιτέρως, με τον Σιδερά στο 72’ να πετυχαίνει την ανατροπή, με μία άπιαστη κεφαλιά. Το «κερασάκι» στην τούρτα έβαλε ο Πούγγουρας στο 82’, γράφοντας το τελικό 3-1, επίσης με κεφαλιά.


Το επόμενο φιλικό του Παναθηναϊκού είναι απέναντι στην Πάφο την Κυριακή στις 4/12 και ώρα 18:00.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Σάρλια, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Τσόκαϊ, Μπερνάρντ, Κυριόπουλος, Σαβιέρ, Καμπετσής

Χαποέλ Μπερ Σεβά: Χάρους, Νταντιά, Αμπού, Μπλόριαν, Αβίβ, Γκορντάνα, Ελίας, Ανσά, Παούν, Γιοσέφι, Ιτάι

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0