Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μία «ανάσα» από την Αλ Νασρ έναντι 500 εκατ. ευρώ!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μία «ανάσα» από την Αλ Νασρ έναντι 500 εκατ. ευρώ!
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε μία εξωφρενική προσφορά από την Αλ Νασρ που φέρεται να είναι έτοιμος να αποδεχθεί. Πώς να πει όχι σε μισό δισεκατομμύριο ευρώ, άλλωστε;
Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ «τρέχει», η Πορτογαλία πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στους «16» και το... σίριαλ της πατρότητας του πρώτου γκολ κόντρα στην Ουρουγουάη (28/11, 2-0) έλαβε τέλος. Όλα αυτά, όμως, δεν αλλάζουν το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ελεύθερος χωρίς ομάδα!

Η μεταγραφολογία γύρω από το όνομά του καλά κρατεί, με δημοσίευμα της Marca να φέρνει στο φως μία μυθική προσφορά για τον Πορτογάλο θρύλο, την οποία είναι έτοιμος να αποδεχθεί!

Πιο συγκεκριμένα, η Αλ Νασρ, που εδρεύει στη Σαουδική Αραβία, προσφέρει συμβόλαιο 2,5 ετών στον Κριστιάνο Ρονάλντο με ετήσιες απολαβές ύψους 200 εκατ. ευρώ! Συνολικά δηλαδή, θα φτάσουν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ!

Προφανώς, στο εν λόγω ποσό συμπεριλαμβάνονται και διαφημιστικές συμφωνίες, αλλά καθώς φαίνεται, η εξωπραγματική αυτή πρόταση, έχει βάλει σε σκέψεις τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ναι, η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη, σε κάποιον κορυφαίο σύλλογο. Δεν θα προτιμούσε ούτε το MLS, αλλά μία τέτοια πρόταση, που κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει, ίσως του αλλάξει γνώμη.

www.bnposrts.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0