Football Talk

Σοκ στη Γιουβέντους: Παραιτήθηκαν οι Ανιέλι, Νέντβεντ και όλο το διοικητικό συμβούλιο!

Σοκ στη Γιουβέντους: Παραιτήθηκαν οι Ανιέλι, Νέντβεντ και όλο το διοικητικό συμβούλιο!
Σοκ σε ολόκληρο το ιταλικό αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς όπως έγινε γνωστό ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της Γιουβέντους, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της ιταλικής ομάδας, Αντρέα Ανιέλι και του αντιπροέδρου, Πάβελ Νέντβεντ παραιτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (28/11)! 
Σεισμός στη  Γιουβέντους και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς το βράδυ της Δευτέρας (28/11) έγινε γνωστό ότι σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ιταλικής ομάδας παραιτήθηκε! Από τον πρόεδρο της ομάδας, Αντρέα Ανιέλιτον αναπληρωτή του, Πάβελ Νέντβεντ και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε μέχρι το κατώτατο μέλος του συμβουλίου, όλοι έχουν παραιτηθεί από την θέση τους, πράγμα που σημαίνει ότι η Γιουβέντους περνάει σε μία νέα εποχή αβεβαιότητας, για την ώρα τουλάχιστον.

Η παραίτηση επικυρώθηκε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/11). Χωρίς να έχει βγει κάτι προς τα έξω για την ώρα, οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την κίνηση ο Ανιέλι και οι συνεργάτες του έχουν σχέση με την έρευνα που διεξήχθη από την εισαγγελία του Τορίνο και την κατηγορία της ψευδούς λογιστικής. Ο Πρόεδρος Ανιέλι εγκαταλείπει την ηγεσία του συλλόγου ύστερα από 12 χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του τον Μάιο του 2010

Ο Μαουρίτσιο Σκαβαρίνο διορίστηκε γενικός διευθυντής ενώ ο Αριβαμπένε αποφασίστηκε να αναλάβει τη διαχείριση των λειτουργιών του συλλόγου μέχρι τον διορισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί για τις 18 Ιανουαρίου. Αναμένεται να δούμε εάν η οικογένεια Ανιέλι θα επιλέξει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας για αντικαταστάτη του προέδρου ή θα προχωρήσει σε πώληση των μετοχών της ομάδας.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0