Football Talk

ΠΑΟΚ - Ασντόντ 4-1: Ξεκίνησε με «τεσσάρα» τα φιλικά της... χειμερινής προετοιμασίας!

ΠΑΟΚ - Ασντόντ 4-1: Ξεκίνησε με «τεσσάρα» τα φιλικά της... χειμερινής προετοιμασίας!
Ο ΠΑΟΚ παίζοντας κατά διαστήματα αρκετά καλό ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα της ισραηλινής Ασντόντ με 4-1, στο πρώτο του φιλικό της χειμερινής προετοιμασίας του στην Κύπρο.
Ξεκίνημα με «τεσσάρα» για τον ΠΑΟΚ στα φιλικά της... χειμερινής του προετοιμασίας στην Κύπρο! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε εύκολα με 4-1 της Αστόντ από το Ισραήλ, παίζοντας κατά διαστήματα αρκετά καλό ποδόσφαιρο. 

Πέρα από την καλή εμφάνιση, το σημαντικό για τους Θεσσαλονικείς ήταν η επιστροφή των Νάρεϊ και Βιεϊρίνια, έπειτα από τραυματισμό αλλά και του Μιχαηλίδη ύστερα από περίπου οκτώ μήνες λόγω ρήξη χιαστού. Ο Λουτσέσκου επέλεξε σχήμα 4-2-3-1 και μόλις στο 10' ο Φιλίπε Σοάρες άνοιξε το σκορ για την ομάδα του ύστερα από μπαλιά του Ρικάρντο. Στο 26' ο Μπίσεσβαρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ενώ οι Ισραηλινοί κατάφεραν να μειώσουν δύο λεπτά αργότερα με τον Μπριόν. Στο 34ο λεπτό ήταν σειρά του Τόμας να σκοράρει για τον ΠΑΟΚ ύστερα από ωραίο γύρισμα του Σοάρες, διαμορφώνοντας το 3-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

5742491.jpg

Στο δεύτερο μέρος, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Το τελικό 4-1 «έγραψε» ο Κωνσταντέλιας ύστερα από πάσα του Ελ Καντουρί, με τον νεαρό άσο να κάνει ένα εξαιρετικό τελείωμα. Το επόμενο φιλικό του ΠΑΟΚ είναι την Πέμπτη (1/12- 18:30) απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Νέσμπεργκ, Κάργας, Σάστρε, Αουγκούστο (46’ Σβαμπ), Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ (46’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Μπράντο:

ΠΑΟΚ (μετά το 63’): Ζίβκοβιτς, Σελιμάι, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

Ασντόντ: Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Ρόι Λέβι, Ζάμπαγκ, Χάρους, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0