Football Talk

Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά ο Ροντινέι

Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά ο Ροντινέι

Η απόκτηση δεξιού μπακ που θα προορίζεται για βασικός αποτελεί προτεραιότητα στον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν, σύντομα η υπόθεση του Βραζιλιάνου Ροντινέι θα έχει αίσιο τέλος.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η λύση της συνεργασίας με τον Βρσάλκο και η απόφαση του Μίτσελ να θέσει ουσιαστικά εκτός πλάνων τον Άβιλα, έχουν φέρει στην κορυφή  των προτεραιοτήτων στον Ολυμπιακό την απόκτηση ενός δεξιού μπακ που θα προορίζεται για βασικός. Στον Πειραιά έχουν εξετάσει διάφορες περιπτώσεις όπως του Μπάλντοκ και του Ελαμπντελαουί, αλλά φαίνεται πως ο παίκτης που προκρίνεται είναι ο Ροντινέι.  

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δεν έκανε δεκτή την πρόταση ανανέωσης της Φλαμένγκο, είναι ελεύθερος και τον θέλουν σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες της πατρίδας του, ωστόσο επιθυμία του ίδιου είναι να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη. Εξάλλου με την Φλαμένγκο έχει κατακτήσει τα πάντα (2 Κόπα Λιμπερταδόρες, 1 πρωτάθλημα και 1 Κύπελλο) από το 2016 που φοράει την φανέλα της.

Μάλιστα οι εμφανίσεις του λίγο έλειψε να τον πάνε στα γήπεδα του Κατάρ με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, αφού είχε κληθεί στην προεπιλογή αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή για να πάρει τιμής ένεκεν την θέση του στο ρόστερ ο Ντάνι Άλβες

Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα, αφού ο Μίτσελ θέλει τον παίκτη στην Ισπανία για τη μίνι χειμερινή προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί.

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0