Football Talk

Ολυμπιακός: Μέσα ο Μαρσέλο αλλά εκτός οι Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά στην αποστολή για Ισπανία!

Ολυμπιακός: Μέσα ο Μαρσέλο αλλά εκτός οι Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά στην αποστολή για Ισπανία!

Εκπλήξεις από τον Μίτσελ, καθώς στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη μίνι προετοιμασία επί Ισπανικού εδάφους συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Μαρσέλο ενώ εκτός έμειναν οι Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά που δεν υπολογίζονται. 

Οι «ερυθρόλευκοι» φεύγουν τη Δευτέρα (28/11) για Ισπανία, με τον Μίτσελ να ανακοινώνει την αποστολή που απαρτίζεται από 27 παίκτες, μεταξύ των οποίων είναι και το όνομα του Μαρσέλο! Από την άλλη πλευρά εκτός έμειναν ο Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά, οι οποίοι δεν είναι πλέον ξεκάθαρο ότι υπολογίζονται.

Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν και οι τραυματίες Ματιέ Βαλμπουενά και Τόμας Βατσλίκ, όπως φυσικά και οι διεθνείς που συμμετέχουν με τις εθνικές τους ομάδες στο Μουντιάλ. Μέσα στην αποστολή βρίσκονται κανονικά και οι Παϊτίμ Κασάμι και Νταμπό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι. 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0