Football Talk

Από τον Ατρόμητο στη Χέρτα, για δοκιμή, ο Σκένδρος!

Από τον Ατρόμητο στη Χέρτα, για δοκιμή, ο Σκένδρος!

Επίσημη πρόσκληση για να δοκιμαστεί στην Under19 της γερμανικής Hertha Zehlendorf, που αγωνίζεται στον ανώτερο όμιλο της Bundesliga, δέχθηκε ο 17χρονος Παναγιώτης Σκένδρος του Ατρόμητου Αθηνών.

Ο Ατρόμητος είναι γνωστός για την άριστη δουλειά που καταβάλλει στους «μικρούς» και αρκετά ταλέντα του έχουν τροφοδοτήσει είτε την πρώτη ομάδα, είτε διάφορες άλλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα ακόμα έγινε αντιληπτό από ξένη ομάδα και ετοιμάζεται να... ανοίξει τα φτερά του. Ο Παναγιώτης Σκένδρος, ο 17χρονος αμυντικός μέσος του Ατρομήτου, θα δοκιμαστεί για δύο ημέρες στη Χέρτα Βερολίνου και εν συνεχεία θα είναι υπό την εποπτεία της Hertha O3 Zehlendorf.

Ο σκάουτ της πρωτευουσιάνας διατηρεί άριστες σχέσεις με τον FIFA Players Agent της γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αχιλλέα Χατζηνικολάου. Παρακολούθησε τον νεαρό άσο αρκετές φορές στην Under 17 των Περιστεριωτών. Κυρίως στα κρίσιμα ματς που έδωσε στο δρόμο προς το F4 της Superleague . Ο Παναγιώτης θα μεταβεί την Κυριακή (20/11) στο Βερολίνο για να προπονηθεί με την αγωνιστική ομάδα.

SKENDROS2222.jpg

Να τονίσουμε ότι η Hertha Zehlendorf διατηρεί επίσημη συνεργασία με τη Χέρτα Βερολίνου, η οποία ενημέρωσε πώς θα δοκιμάσει τον Σκένδρο για δύο ημέρες και στο δικό της προπονητικό κέντρο. Είναι ομάδες άλλωστε που φημίζονται για τον τρόπο λειτουργίας των  Ακαδημιών τους. Δεν είναι τυχαίο πως έχουν αναδειχτεί αρκετές φορές πρωταθλητές στις περιφέρειές τους ή ακόμα και στην Bundesliga. Μεγάλοι αστέρες βγήκαν από τις Ακαδημίες της Χέρτα, όπως οι Πιέρ Λιτμπάρσκι, Κρίστιαν Τσίγκε, Κάρστεν Ράμελοφ και τα αδέρφια Νίκο και Ρόμπερτ Κόβατς.

Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0