Football Talk

Equipe: «Ο Εμπαπέ νιώθει εκνευρισμένος με την Παρί γιατί δεν πληρώθηκε στην ώρα του»

Equipe: «Ο Εμπαπέ νιώθει εκνευρισμένος με την Παρί γιατί δεν πληρώθηκε στην ώρα του»
Σύμφωνα με την γαλλική «Equipe», ο Κιλιάν Εμπαπέ δείχνει αρκετά ενοχλημένος από την διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς έχει καθυστερήσει η καταβολή του μισθού του Σεπεμβρίου,
Αρχίζουν και βγαίνουν προς τα έξω οι λόγοι για τους οποίους o Κιλιάν Εμπαπέ σκεφτόταν έντονα την αποχώρησή του από την Παρί τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γαλλική «Equipe» ο Γάλλος σούπερ σταρ ένιωθε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την καθυστέρηση που υπήρχε στην καταβολή του μισθού του για τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, ο Εμπαπέ δεν εισέπραξε τον μισθό των έξι εκατ. ευρώ που προβλέπει μηνιαίως το συμβόλαιό του, ενώ μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, δεν είχε λάβει ούτε ένα ευρώ από την Παρί.  Δύο ημέρες μετά το παιχνίδι με την Μπενφίκα, είδε να μπαίνει στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα μόνο μέρος των δεδουλευμένων, κάτι που ενόχλησε πολύ τόσο τον ίδιο όσο και το περιβάλλον του.

Από την πλευρά της, η γαλλική ομάδα απάντησε στον Εμπαπέ ότι υπήρχε θέμα με το Financial Fair Play, γι'αυτό και υπήρχε η όποια καθυστέρηση, κάτι βέβαια που δεν έπεισε και πολύ την πλευρά του Γάλλου άσου. Τελικά, το πρόβλημα φαίνεται ότι λύθηκε και ο Εμπαπέ έχει λάβει τα χρωστούμενα μαζί με όλα τα μπόνους που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0