Football Talk

ΠΑΟΚ - Βόλος 3-0: Έριξε... αυλαία στον 1ο γύρο με «ασπρόμαυρο» πάρτι!

ΠΑΟΚ - Βόλος 3-0: Έριξε... αυλαία στον 1ο γύρο με «ασπρόμαυρο» πάρτι!
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 3-0 (13/11) του Βόλου στην Τούμπα, δίνοντας όμορφο φινάλε στις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο της Super League.
Κερδισμένος... διπλά βγήκε ο ΠΑΟΚ, μετά την επικράτησή του με σκορ 3-0 (13/11) κόντρα στον Βόλο, αφού ανέβηκε στην 3η θέση της Super League, μετά τη «λευκή» ισοπαλία Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ενώ μείωσε στους 4 βαθμούς την απόστασή του από τη δεύτερη «Ένωση»!

Ολιβέιρα (28'), Ζίβκοβιτς (30') και Αουγκούστο (62') έκριναν την αναμέτρηση.

παοκ-βολος_3-0.jpg


1ο ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό, ωστόσο, το γκολ του Σοάρες, ακυρώθηκε για φάουλ του Πορτογάλου πάνω στον Μπαριέντος.

Εν τέλει, ο «γόρδιος δεσμός» της άμυνας των Θεσσαλών λύθηκε στο 28ο λεπτό. Ο Κωνσταντέλιας πέρασε μία εξαιρετική μπαλιά προς τον Αουγκούστο, αυτός ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Κότνικ και ο Ολιβέιρα που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν λάθεψε, γράφοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα (30'), ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα... ασφαλείας. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με ένα εκπληκτικό σουτ στην κίνηση από το όριο της περιοχής έκανε το 2-0 και έδωσε άλλον «αέρα» στην ομάδα του. Αέρα που παραλίγο να... χάσει στο 45', όταν ο Κουλιεράκης έκανε χέρι εντός περιοχής.

Ο Μπαριέντος ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια και το 2-0 παρέμεινε ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

ζιβκοβιτς.jpg


2ο ημίχρονο

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Γρήγορα, μάλιστα, έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ, αλλά η προσπάθεια του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 51ο λεπτό, σταμάτησε στο δοκάρι του Κότνικ.

Το «κερασάκι» στην τούρτα, τελικά, μπήκε στο 62ο λεπτό. Ο εξαιρετικός για ένα ακόμα παιχνίδι, Κωνσταντέλιας, κέρδισε το πέναλτι από τον Ματίγια.

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο το εκτέλεσε, ευστόχησε και «έγραψε» το 3-0 ως τελικό σκορ του ματς, στέλνοντας την ομάδα του ξανά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


O MVP

Το διεκδικεί ο Κωνσταντέλιας και ο Ζίβκοβιτς, αλλά το έργο τέχνης του Σέρβου, του δίνει το προβάδισμα και τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Η φάση του αγώνα

Το χαμένο πέναλτι του Μπαριέντος, που ίσως έδινε νεό ενδιαφέρον στο ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο (84’ Ντάντας), Φ. Σοάρες (73’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί (74’ Μπίσεσβαρ), Κωνσταντέλιας (84’ Κουαλιάτα), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (73’ Τόμας)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Λούνα (87’ Λυμπεράκης), Μπαριέντος (66’ Μπατόκιο), Ματίγια, Μεταξάς, Π. Φερνάντες (66’ Νοκάρ), Ντέλετιτς (78’ Β. Φερνάντες), Οζέγκοβιτς (66’ Κούτσιας)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0