Football Talk

Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: Μεγάλο «διπλό», με πρωταγωνιστή τον… killer Καρέλη! (video)

Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: Μεγάλο «διπλό», με πρωταγωνιστή τον… killer Καρέλη! (video)

Χάρη σε δύο γκολ του εξαιρετικού Νίκου Καρέλη, που τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League, ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία, στην 13η αγωνιστική, με 3-1!

Ένας Νίκος Καρέλης… ίσως και να φέρνει την άνοιξη! Τουλάχιστον αυτό μπορεί να θεωρήσει η ομάδα του Παναιτωλικού και ο Γιάννης Αναστασίου, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να σκοράρει δις, να φτάνει τα 9 γκολ και να στέλνει το σύνολο του Αγρινίου στην 7η θέση της βαθμολογίας, μετά από 13 αγωνιστικές.

Τρομερό πρώτο μέρος, με τρία γκολ σε… μισή ώρα, καλύτεροι οι γηπεδούχοι στην επανάληψη, αλλά ο Παναιτωλικός άντεξε, σκόραρε στο φινάλε και πανηγύρισε το 2ο του «διπλό» του στο ΔΑΚ, στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του!

1ο ημίχρονο

Φοβερό πρώτο ημίχρονο μεταξύ των δύο ομάδων, εντυπωσιακός ρυθμός και τρία γκολ μέχρι να φτάσουμε στο πρώτο από τα τρία μισάωρο της συνάντησης. Ο Νίκος Καρέλης είναι ο… υπεύθυνος, καθώς σκόραρε στο 7’ με όμορφο πλασέ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο, η αντίδραση της Λαμίας ήταν άμεση, με τον Τόμας Ντε Βινσέντι να παίρνει τη μπάλα σε καλό σημείο και με εξαιρετικό τελείωμα να ισοφαρίζει άμεσα στο 12’, με το δεύτερο, εντός έδρας γκολ του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Βόλο.

Ωστόσο, ένα τέταρτο αργότερα, έμελλε να είναι ο μοιραίος. Υπέπεσε σε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Νίκος Καρέλης, ο Έλληνας επιθετικός ευστόχησε και το 2-1 ήταν γεγονός, σε συνδυασμό με το 9ο γκολ του στην χρονιά, όντας ο πρώτος σκόρερ της Super League.

2ο ημίχρονο

Ήταν φανερό πως στο δεύτερο μέρος, θα ήταν σχεδόν αδύνατο να συνεχίσουν αμφότερες στον ίδιο ρυθμό και με ανάλογη αποτελεσματικότητα, με τον Παναιτωλικό να επιχειρεί να διατηρήσει το υπέρ του σκορ, και τους γηπεδούχους να αποσπάσουν τουλάχιστον την ισοπαλία.

Μετέφεραν την πίεση στα καρέ της ομάδας του Αγρινίου, απείλησαν με κεφαλιά του Νούνιες από πλεονεκτική θέση στο 52’, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και πάλι, και από εκεί και πέρα, ακολούθησαν πολλές διακοπές, που σαφώς ήταν με το μέρος των φιλοξενούμενων.

Κάπως έτσι, και μετά τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σενγκέλια στο 78’, να τελειώσει πρόωρα το ματς, το 2-1 έμεινε αναλλοίωτο μέχρι τέλους, με τον Ζοάο Πέδρο να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 97' και ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην 7η θέση του πρωταθλήματος, με 16 βαθμούς μετά από 13 ματς, πανηγυρίζοντας και το πρώτο του «διπλό» μετά από ένα μήνα και… κάτι, το 4-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα!

Η φάση του ματς:

Είναι το γκολ που επί της ουσίας, καθόρισε την αναμέτρηση. Ο Νίκος Καρέλης μετουσίωσε την ευκαιρία σε… πανηγυρισμό και με το εύστοχο πέναλτί του, έφτασε τα 9 στην σεζόν!

Ο MVP:

Αναμφίβολα ο Καρέλης. Σκόραρε δις, είναι ο κορυφαίος «killer» του πρωταθλήματος, ξεπερνά κάθε άλλον σε στατιστικά και χάρισε στην ομάδα του το πρώτο της «διπλό» μετά από 30+ μέρες!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία: Σαράνοφ, Σιμόν, Κορνέζος, Αντέτζο, Γκοράνοβ, Σλίβκα, Τζανδάρης, Τσιλούλης (76΄ Καραμάνος), Ντε Βινσέντι (76’ Μαρτεντίνι), Νούνιες (56΄ Ασκόφσκι), Μανούσος (56’ Μποάκιε, 64’ Γιακουμάκης)

Παναιτωλικός: Ανέστης, Μπακάκης, Χουχούμης, Λάρσον, Κορνέλιους, Φλόρες, Μάρτενσον, Ντίας (79’ Μλάντεν), Μόρσεϊ (46’ Σενγκέλια), Καρέλης (85’ Πέδρο), Νταγκό (75’ Χατζηθεοδωρίδης)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0