Football Talk

Κόουλμαν: «Δώσαμε δικαίωμα στον διαιτητή να αποβάλει έναν παίκτη μας»

Κόουλμαν: «Δώσαμε δικαίωμα στον διαιτητή να αποβάλει έναν παίκτη μας»
Στην φάση στην οποία ο Ατρόμητος έμεινε με 10 παίκτες στάθηκε ο Κρις Κόουλμαν μετά την ήττα του Ατρομήτου στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κρις Κόουλμαν σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά την ήττα του Ατρομήτου απέναντι στον Παναθηναϊκό, τόνισε ότι είναι απογοητευμένος από το δικαίωμα που έδωσε η ομάδα του στον διαιτητή ώστε να τους αφήσει με παίκτη λιγότερο, γεγονός που έκανε την αποστολή τους μετά πιο δύσκολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρις Κόουλμαν στην COSMOTE TV:

Για το ματς:
«Είμαι απογοητευμένος γιατί δώσαμε στον διαιτητή το δικαίωμα να μας αφήσει με παίκτη λιγότερο. Δεν ήταν καλό για εμάς. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα με παίκτη λιγότερο δεν έχω παράπονο. Είναι δύσκολο να παίζεις με δέκα παίκτες εδώ. Οπότε το μόνο που μπορώ να τους ζητήσω είναι να δώσουν τα πάντα».

Για την πάσα που δεν έδωσε ο Τζοβάρας στο τέλος: «Ο Φριτζόνσον ήταν ελεύθερος και ο Γιώργος μπορούσε να του πασάρει για να σκοράρει. Απέναντι στον Παναθηναϊκό και με δέκα παίκτες έχει μια το πολύ δύο ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που έφτιαξε και πήρε τη νίκη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0