Football Talk

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-2: Έκοψε τον αέρα των «γλάρων» ο Έμερι!

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-2: Έκοψε τον αέρα των «γλάρων» ο Έμερι!

Σπουδαίο «διπλό» πανηγύρισε η Άστον Βίλα στο Άμεξ επί της Μπράιτον, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1, χάρη στα δύο γκολ του Ντάνι Ινγκς!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει η δεύτερη θητεία του Ουνάι Έμερι στην Premier League, με τον Ισπανό προπονητή της Άστον Βίλα να σημειώνει την 2η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τους «χωριάτες».

Αυτή την φορά, αντίπαλος του ήταν η Μπράιτον, η οποία αν και προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να κάνει τρεις τις συνεχόμενες νίκες της και υπέστη την ανατροπή, χάρη στην τρομερή εμφάνιση του Ντάνι Ινγκς, που ξεπέρασε τα 100 γκολ καριέρας στο Άμεξ.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο, μετά το γκολ του ΜακΆλιστερ στο πρώτο λεπτό, που είναι και το 2ο πιο γρήγορο στην τρέχουσα σεζόν και το… γρηγορότερο που δέχονται οι φιλοξενούμενοι τα τελευταία 11 χρόνια;

Η Βίλα ισοφάρισε με τον επιθετικό της στο 20ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, ύστερα από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ντανκ και πήρε τη νίκη με γκολ του ίδιου παίκτη στο 54΄, έπειτα από κακή κυκλοφορία της μπάλας από τη Μπράιτον.

Ο σκόρερ των γηπεδούχων έκανε λάθος σε νευραλγικό σημείο και ο Ινγκς επωφελήθηκε, με το σουτ του να κοντράρει πάνω στον Κόλχιλ και να καταλήγει στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, δεν σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή στο ματς και το 2Χ2 της Βίλα με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο είναι γεγονός, την στιγμή που η Μπράιτον οδηγείται στην διακοπή για το Μουντιάλ στην 7η θέση, αν η Φούλαμ δεν επικρατήσει της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0