Football Talk

ΠΑΟΚ: Υποδέχεται το Βόλο, για την 3η διαδοχική νίκη με το «μηδέν» στην άμυνα, ξανά μετά από έξι μήνες!

ΠΑΟΚ: Υποδέχεται το Βόλο, για την 3η διαδοχική νίκη με το «μηδέν» στην άμυνα, ξανά μετά από έξι μήνες!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Βόλο στην Τούμπα (13/11, 21:30) για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και θέλει να κλείσει με ιδανικό τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν.

Λίγο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Βόλο στην Τούμπα, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν τρίτη διαδοχική νίκη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει κατορθώσει όχι μόνο να πάρει ισάριθμα «τρίποντα», αλλά και να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Το κακό ματς απέναντι στην ΑΕΚ στην OPAP Arena, μοιάζει πια να ανήκει για τα καλά στο παρελθόν και οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν έτοιμοι να κλείσουν το πρώτο μισό της σεζόν με μια ακόμη νίκη.

Αν μάλιστα, αυτή η νίκη συνδυαστεί από «clean sheet» θα είναι η πρώτη φορά μετά το Μάρτιο του 2022 που ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει ανέπαφη εστία σε τρία σερί ματς. Τότε είχε επικρατήσει με 2-0 της Λαμία εκτός έδρας, μία αγωνιστική αργότερα ήρθε η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα με 1-0 και στη συνέχεια, οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ με σκορ 1-0 εις βάρος της ΑΕΚ.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του τους Γιάσμιν Κούρτιτς, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Αντελίνο Βιεϊρίνια, οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Μάλιστα, ο νεαρός Έλληνας φαντάζει δεδομένο πως θα επιστρέψει στο πλάι του Ίνγκασον στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα οι «σίγουροι» για το αρχικό σχήμα είναι ο Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, οι Ράφα Σοάρες και Σάστρε στα πλάγια της άμυνας, ο Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα εξτρέμ θα βρίσκονται οι Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος, μετά τον αγώνα κόντρα στο Βόλο, θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ενταχθεί στην εθνική Σερβίας ενόψει Μουντιάλ.

Τέλος, «ερωτηματικά» αποτελούν οι θέσεις στη μεσαία γραμμή. Ο Τιάγκο Ντάντας ξεκουράστηκε με τον Ιωνικό και είναι ίσως αυτός που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει. Παράλληλα, η επιστροφή του Κούρτιτς στη δράση, δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο στον Λουτσέσκου, ο οποίος θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στον Σλοβένο και τον… φορμαρισμένο Σβαμπ, ενώ στο «10» η θέση παίζεται ανάμεσα στους Ντάγκλας Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.

Φυσικά, στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, θα βρεθεί ένας γνώρισμος στον ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστής, φορώντας βέβαια τη φανέλα του Βόλου. Ο λόγος για τον Γιώργο Κούτσια, ο οποίος είναι δανεικός στους «κυανέρυθρους» και έχει ως τώρα πετύχει τρία γκολ σε εννέα εμφανίσεις στη σεζόν.

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0