Football Talk

Μπακασέτας: Βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός του τουρκικού πρωταθλήματος!

Μπακασέτας: Βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός του τουρκικού πρωταθλήματος!
Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας και πρωτεργάτης στην περσινή επιτυχία της Τράμπζονσπορ αναδείχθηκε μέσω ψηφοφορίας του κοινού ως ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός της Süper Lig.
Άλλη μία διάκριση για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος μετά τα περσινά του... όργια, χρίζει κοινής αποδοχής στη γειτονική του χώρα. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Τράμπζονσπορ στην πορεία για την κατάκτηση του έβδομου τίτλου του πρωταθλητή αφού τελείωσε τη σεζόν με εννέα γκολ και οκτώ ασίστ σε 43 εμφανίσεις. 

Το ίδιο επιδραστικός και ακόμα περισσότερο έχει ξεκινήσει και την τρέχουσα σεζόν, καθώς έως τώρα μετρά 9 γκολ και 7 ασίστ σε  μόλις 20 συμμετοχές. Όπως είναι λογικό οι αριθμοί αυτοί τον έχουν εξυψώσει στη συνείδηση των φίλων της Süper Lig, αφού ψηφίστηκε στα βραβεία της «Fotomac» ως ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός της λίγκας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην αναρτησή του: 

«Παίζουμε ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους. Για να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Για τον εαυτό μας. Να παραμείνουμε παιδιά όσο μπορούμε. Για τους τίτλους και τις αναμνήσεις και εμπειρίες μιας ζωής.

Ένα ατομικό βραβείο είναι κάτι διαφορετικό, κάτι επιπλέον. Δεν περιλαμβάνεται ή δεν πρέπει να περιλαμβάνεται στο... εύρος των εργασιών μας, αλλά - ας είμαστε ειλικρινείς - είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

Ειδικά όταν προέρχεται από ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Από τους οπαδούς. Ο πυρήνας του αγαπημένου μας αθλήματος.

Γι' αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη. Είχαμε μια καταπληκτική χρονιά, καταφέραμε να επιστρέψουμε το πρωτάθλημα στην Τραπεζούντα και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό.

Η επιτυχία - όπως το ποδόσφαιρο - είναι ένα ομαδικό άθλημα, επομένως αυτό το βραβείο ανήκει εξίσου στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό επιτελείο, στο διοικητικό συμβούλιο και σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας που εργάζονται σκληρά, ώστε παίκτες σαν εμένα να είναι ικανοί να σηκωθούν εδώ και να λάβουν οποιοδήποτε βραβείο.

Ευχαριστώ».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0