Football Talk

Χάμες απ' τα παλιά, Ντόι απ' το μέλλον, ΑΕΚ για το παρόν

Χάμες απ' τα παλιά, Ντόι απ' το μέλλον, ΑΕΚ για το παρόν

Ο Ολυμπιακός πέρασε πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ από την έδρα του Λεβαδειακού, με τον Χάμες ξανά να πρωταγωνιστεί και τον Ντόι να επιβεβαιώνει πως ο Μίτσελ βρήκε… λίρα εκατό. 

Σχετικά Άρθρα

Η ποιότητα του Χάμες Ροντρίγκες μπορεί να κρίνει ματς πολύ σημαντικότερα από αυτό που έδωσε ο Ολυμπιακός στη Λιβαδειά, ωστόσο όσο ο Κολομβιανός σούπερ σταρ ανεβάζει ρυθμούς τόσο και πιο απολαυστικός γίνεται. Οι εμφανίσεις του, παιχνίδι με το παιχνίδι, βδομάδα με τη βδομάδα, θυμίζουν όλο και πιο πολύ τον παίκτη που υπήρξε στα καλά του χρόνια. Έναν παίκτη της ελίτ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Απέναντι στον Λεβαδειακό ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις που έφτιαξαν οι Πειραιώτες και δεν ήταν και λίγες. Το μενού είχε πάσες πολύ υψηλού επιπέδου, υποδοχές της μπάλας με κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο, ακόμα και τάκλινγκ στο κέντρο του γηπέδου. Το τελευταίο τον κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο συγκριτικά με τους άλλους σούπερ σταρ που μετακόμισαν στο λιμάνι το καλοκαίρι. Η διάθεση του να προσφέρει με οποιονδήποτε τρόπο, κάνοντας ακόμα και… χαμαλοδουλειές στο χορτάρι, αν μη τι άλλο δε παραπέμπει σε παίκτη με την δική του καριέρα που αγωνίζεται στην Ελλάδα

Την ίδια ώρα στον Πειραιά βλέπουν όλο και πιο καθαρά ένα νέο αστέρι να γενιέται. Ο Ανδρέας Ντόι μετά από λίγες μόλις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αγωνίζεται σα να βρίσκεται εκεί για χρόνια. Κι αν είναι λογικό σε ένα βαθμό να περιμένει κάποιος το τσαγανό και το πάθος που τον αναδυκνύει νικητή στις περισσότερες μονομαχίες, δε μπορεί να πει κανείς το ίδιο για την ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του η οποία είναι εντελώς δυσανάλογη με την ηλικία του. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για ένα παιδί 19 ετών που δεν έχει κάνει καν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός και η Εθνική ομάδα θα ευγνομονούν για πάντα τον Μίτσελ

Στην γενική εικόνα ήταν φανερό από το πρώτο λεπτό πόσο βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» η κατά κράτος επικράτηση επί του αιώνιου αντιπάλου την Κυριακή κι ας μη πήραν το τρίποντο στο τέλος. Με πολύ κόσμο να ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και να στέκεται δίπλα στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές. Ήταν μια εμφάνιση με αυτοπεποίθηση, πάθος και ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια. Ήταν μια εμφάνιση - φυσιολογική συνέχεια των όσων δείχνει η ομάδα τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό πιστώνεται φυσικά στον Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να κάνει τον Ολυμπιακό ομάδα σε χρόνο ρεκόρ και μάλιστα ομάδα που αρέσει στον φίλο του βλέπει. Όταν δε επιλέγει ενδεκάδες, όπως η χθεσινή, με 6 Έλληνες παίκτες με τους 5 εξ αυτών να έχουν περάσει από τις ακαδημίες του συλλόγου, τότε τι άλλο να του ζητήσει κανείς.

Παρεπιμπτόντως οι ερυθρόλευκοι συμπλήρωσαν 34 συνεχόμενα παιχνίδια στην επαρχία χωρίς ήττα. 

Και τώρα… ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι που το περιμένουν πως και πως στον Πειραιά για πολλούς λόγους. Ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ την φετινή σεζόν και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για άλλες απώλειες βαθμών. Επίσης δεν έχει νίκη σε «μεγάλο» ματς την φετινή σεζόν.  

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0