Football Talk

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-1: Επιστροφή στις νίκες και τώρα… ΑΕΚ

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-1: Επιστροφή στις νίκες και τώρα… ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 1-0 του Λεβαδειακού και επέστρεψε στις νίκες, με το μυαλό πλέον των «ερυθρολεύκων» να στρέφεται στο ντέρμπι της Κυριακής (10/11) με την ΑΕΚ.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να παίρνουν το «διπλό» στη Λειβαδιά, επικρατώντας του Λεβαδειακού με 1-0 για την 12η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Μίτσελ είχε την υπεροχή σε όλο το ματς ωστόσο δυσκολεύτηκε να πάρει μία άνετη νίκη κόντρα στους Βοιωτούς. Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος για τους «ερυθρόλευκους» ο Ανδρούτσος στο 40ο λεπτό, με την ομάδα του Πειραιά να φτάνει τους 24 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την δεύτερη ΑΕΚ, την οποία και υποδέχεται την Κυριακή (10/11) στο Φάληρο.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας μονόλογος για τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες του Μίτσελ να μπαίνουν ορεξάτοι και διατεθειμένοι να σκοράρουν νωρίς ώστε να τελειώσουν με συνοπτικές διαδικασίες τον αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Χουάνγκ και τον Μπιελ στο πρώτο δεκάλεπτο ενώ στο 18’ έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ αλλά ο Βινίσιους σταμάτησε τη μπάλα στη γραμμή.

Τελικά, λίγο πριν το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 41’, ο Ανδρούτσος θα καταφέρει να σκοράρει για την ομάδα του και εν τέλει να της δώσει τη νίκη. Ο άσος των φιλοξενούμενων κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή του Λεβαδειακού για το 1-0 των Πειραιωτών.

Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή του Ολυμπιακού συνεχίστηκε ωστόσο η ομάδα του Μίτσελ δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα, πράγμα που δεν της στοίχησε, με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (86΄Τσιριγώτης), Βήχος, Βινίσιους, Σκβάρκα (46΄Γιαννιώτας), Πέτρε (46 Δούμτσιος), Βρακάς, Λιάγκας (39΄Τζημόπουλος), Νίκας, Τσάπρας

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ανδρούτσος (77΄Άβιλα), Ντόι, Ρέτσος, Βρουσάι, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (77΄Μπόουλερ), Μπιέλ (83΄ Φορτούνης), Χάμες (83΄Σαμασέκου), Ελ Αραμπί (64΄Μπακαμπού)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0