Football Talk

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα: Αποβολή για τον αναπληρωματικό Πικέ στο ημίχρονο που… ισούται με τέλος καριέρας! (video)

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα: Αποβολή για τον αναπληρωματικό Πικέ στο ημίχρονο που… ισούται με τέλος καριέρας! (video)

Ο Πικέ δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στο ημίχρονο της αναμέτρησης Οσασούνα – Μπαρτσελόνα για διαμαρτυρίες στον διαιτητή, γεγονός που του στερεί την δυνατότητα να αγωνιστεί στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Ένα επεισοδιακό πρώτο ημίχρονο εκτυλίχθηκε στην αναμέτρηση της Οσασούνα με την Μπαρτσελόνα για την 14η αγωνιστική της La Liga.

Αρχικά, στο γκολ των γηπεδούχων από εκτέλεση κόρνερ, οι «μπλαουγκράνα» διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ στο Μάρκος Αλόνσο, το όποιο εν τέλει δεν δόθηκε από τον διαιτητή του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, υπήρξε η αποβολή του Λεβαντόφσκι με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ημίωρο του παιχνιδιού και τέλος, στη λήξη του ημιχρόνου ο Πικέ αποβλήθηκε για έντονες διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του Χιλ Μανθάνο.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός των Καταλανών που δεν βρέθηκε στο βασικό σχήμα, μίλησε με έντονο ύφος για τις φάσεις των Αλόνσο και Λεβαντόφσκι, με τον Ισπανό ρέφερι να τον αποβάλλει, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, που αναμενόταν να είναι το τελευταίο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0