Football Talk

Άρης: Μέσα ο Μπράμπετς για το ματς με τη Λαμία

Άρης: Μέσα ο Μπράμπετς για το ματς με τη Λαμία

Στην αποστολή του Άρη βρίσκεται ο Γιακούμπ Μπράμπετς για το επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία (8/11).

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς μπορεί να αποχώρησε ως τραυματίας από το ματς κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι (0-0, 5/11), αλλά θα καταφέρει να είναι παρών στην αναμέτρηση με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (8/11).

Ωστόσο, ο Άλαν Πάρντιου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μόουζες Οντουμπάτζο, ο οποίος χτύπησε επίσης στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, αλλά δεν έχει επανέλθει ακόμα στο 100%.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (08/11), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Λέισμαν, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Ντιόπ, Νταμπό, Λούις Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντουκουρέ, Οντουμπάτζο (τραυματίες), Ροντρίγκες, Χαϊροβιτς, Μαρμαρίδης, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης.

* O Φαμπιάνο Λέισμαν που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (14η Αγωνιστική)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0