Football Talk

Μπόκα - Ρασίνγκ: Απίστευτος τελικός στο Σούπερ Καπ Αργεντινής με δέκα αποβολές και πρόωρη λήξη! (video)

Μπόκα - Ρασίνγκ: Απίστευτος τελικός στο Σούπερ Καπ Αργεντινής με δέκα αποβολές και πρόωρη λήξη! (video)
Με συνολικά δέκα αποβολές και τον διαιτητή να σφυρίζει πρόωρα τη λήξη του ματς ολοκληρώθηκε ο τελικός του Τροφέο Ντε Καμπεόνες, του Σούπερ Καπ της Αργεντινής ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρασίνγκ Κλαμπ! Η δεύτερη κατέκτησε το τρόπαιο, επικρατώντας με 2-1, με την Μπόκα να τελειώνει το ματς με επτά κόκκινες!
Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Αργεντινή! Μπόκα Τζούνιορς και Ρασίνγκ Κλουμπ αναμετρήθηκαν στον τελικό του Τροφέο Ντε Καμπεόνες, το Σούπερ Καπ δηλαδή της Αργεντινής, με τη Ρασίνγκ να επικρατεί με 2-1 και να κατακτά το τρόπαιο.

Βέβαια το αποτέλεσμα δεν κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση όσο το γεγονός ότι ο αγώνας είχε συνολικά 10 αποβολές, οι επτά σε παίκτες της Μπόκα, με τον διαιτητή μάλιστα της αναμέτρησης να σφυρίζει πρόωρα τη λήξη του τελικού! Η Μπόκα έμεινε με λιγότερους από επτά παίκτες και βάση κανονισμού, ο διαιτητής έπρεπε να λήξει τον αγώνα!

Το χρονικό της έντασης ξεκίνησε στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας, με το σκορ στο 1-1. Οι παίκτες της Μπόκα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τους Βίγια και Καρμπονέρο να έρχονται στα χέρια και τον ρέφερι, Φακούντο Τέγιο να δείχνει την κόκκινη κάρτα και στους δύο παίκτες!

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί που χάθηκε τελείως ο έλεγχος. Στο 100' η Μπόκα έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Βαρέλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, Η Ρασίνγκ έκανε το 2-1 στο 118' με τον Αλκαράθ, μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς που νευρίασαν τους παίκτες της Μπόκα! Αμέσως προκλήθηκε σύρραξη με αποτέλεσμα συνολικά επτά ακόμα παίκτες να αποβληθούν! Οι πέντε ήταν της Μπόκα (Αντβίνκουλα, Ζαμπράνο, Γκονζάλες, Φάμπρα, Μπενεντέτο) και οι δύο της Ρασίνγκ (Αλκαράθ, Καμπέγιος)!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0