Football Talk

Μίτσελ: «Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι μέχρι το 95ο λεπτό και ένα ασυγχώρητο λάθος στο 96ο»

Μίτσελ: «Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι μέχρι το 95ο λεπτό και ένα ασυγχώρητο λάθος στο 96ο»
Λίγα λεπτά μετά το «χιτσκοκικό» φινάλε στο γήπεδο της Λεωφόρου και την ισοφάριση με πέναλτι του Σπόραρ σε... νεκρό χρόνο, ο προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, κάνοντας λόγο για τη διαφορά των 10 πόντων που δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση στο χορτάρι αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι μέχρι και τη φάση της παράβασης του Άβιλα.
Ο Ολυμπιακός έφτασε μία «ανάσα» μακρία από το να φύγει με το διπλό από το γήπεδο της Λεωφόρου, επί του «αιωνίου» αντιπάλου, ωστόσο η εύστοχη εκτέλεση του Άντραζ Σπόραρ διατήρησε τη διψήφια διοφορά και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Μετά το τέλος της σπουδαίας αναμέτρησης, ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV. Αναλυτικότερα τα όσα ανέφερε:

Για το ματς, την εξελιξή του και το γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στη νίκη: «Πραγματικά το είχαμε πει πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ βελτιωμένος και πως μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα. Τα πήγαμε πολύ καλά σήμερα, όμως το αποτέλεσμα μας θυμώνει πολύ. Έτσι είναι, νομίζει ο εκάστοτε προπονητής καμιά φορά πως έχει καταφέρει κάτι αλλά φάινεται πως όχι».

Στη ερώτηση γιατί δεν ήρθε η νίκη σήμερα, δήλωσε πως: «Κάναμε ένα λάθος στο 96ο λεπτό, έχοντας κάνει ένα τέλειο ματς μέχρι το 95ο. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το διαχειρηστήκαμε πολύ καλά όμως αυτό το λάθος πραγματικά ήταν ασυγχώρητο».

Τέλος, απαντώντας για το -10 που παραμένει ο Ολυμπιακός από την κορυφή είπε πως: «Πραγματικά ο πίνακας δείχνει τη διαφορα στους 10 βαθμούς όμως δεν είναι τόσοι στην πραγματικότητα. Αυτό φαίνεται. Η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη. Ο Ολυμπαικός ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων όπως είδαμε. Η διαφορά δεν λέει την αλήθεια».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0