Football Talk

Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Φέρτε αντίπαλο στον Νεϊμάρ (video)

Λοριάν - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Φέρτε αντίπαλο στον Νεϊμάρ (video)
Τίποτα δεν σταματά το τρένο της Παρί Σεν Ζερμέν, το οποίο μπορεί να τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Λοριάν αλλά απέδρασε με σκορ 2-1 με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νεϊμάρ.

Ένα γκολ και μία ασίστ περιλάμβανε σήμερα το πρόγραμμα για τον Νεϊμάρ, ο οποίος έφτασε τα 11 τέρματα και τις 9 ασίστ στην Ligue 1, με αποτέλεσμα η Παρί Σεν Ζερμέν να φτάσει τους 38 βαθμούς και να παραμείνει με απόσταση ασφαλείας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (+5 από την Λανς).


Η αναμέτρηση ξεκίνησε καταστροφικά για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 9ο λεπτό ο Εμβογκό πούλησε την μπάλα στον Νεϊμάρ, ο οποίος έβαλε κόντρα στην απομάκρυνση του, η κατοχή πήγε στα πόδια του Χακίμι, με αποτέλεσμα να πασάρει στον Βραζιλιάνο σούπερσταρ. Αυτός είχε εύκολο έργο και προ κενής εστίας έγραψε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Λοριάν τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με αποτέλεσμα ο Μανόνε να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Δυναμικά μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η οικοδέσποινα ομάδα, κατορθώνοντας γρήγορα να φέρει την αναμέτρηση στα ίσια. Οκτώ λεπτά από την σέντρα χρειάστηκαν στον Μοφί για να εκτελέσει με δύναμη τον Ντοναρούμα και να πετύχει το 10ο τέρμα του στην φετινή σεζόν. Μάλιστα λίγες στιγμές αργότερα (57') άγγιξε την ανατροπή, με την μπάλα αυτή την φορά να βρίσκει στο δοκάρι των Παριζιάνων.

Με την έλευση του τελευταίου δεκαλέπτου και εκεί που φαινόταν ότι η αναμέτρηση θα στράβωνε για τους παίκτες του Γκαλτιέ, ήρθε ο Ντανίλο Περέιρα να δώσει την λύση. Μία σέντρα του Νεϊμάρ βρήκε αποδέκτη το κεφάλι του Πορτογάλου αμυντικού, με αποτέλεσμα να γραφτεί του 2-1 και οι πρωτοπόροι του γαλλικού πρωταθλήματος να αποδράσουν με το διπλό από το Σταντ ντι Μουστουάρ.


Οι συνθέσεις

Λοριάν: Εμβογκό (13' Μανόνε), Λεγκόφ, Ταλμπί, Λαπόρτ, Καλουλού, Ίνοσεντ (85' Κονέ), Λε Μπρις (73' Ντιαρά), Λε Φι, Πονσό (73' Αουκισέ), Ουατάρα, Μοφί

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Ράμος, Μαρκίνιος, Περέιρα (85' Μουκιέλε), Μέντες (76' Μπερνάτ), Βιτίνια (67' Σάντσες), Βεράτι, Χακίμι Εμπαπέ (85' Σαράμπια), Εκιτίκε (75' Σολέρ), Νεϊμάρ

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0