Football Talk

Ατρόμητος - Άρης 0-0: Ισοπαλία, αλλά στην πράξη, ήττα για το ποδόσφαιρο!

Ατρόμητος - Άρης 0-0: Ισοπαλία, αλλά στην πράξη, ήττα για το ποδόσφαιρο!
Ατρόμητος και Άρης «κόλλησαν» στο 0-0 (05/11) στο Περιστέρι, αλλά όσα τραγικά εκτυλίχθηκαν στην ανάπαυλα από τους οπαδούς, άφησαν το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα.
Χωρίς σκορ έληξε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη (05/11, 0-0) στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να παραμένουν για τέταρτο ματς χωρίς νίκη και οι φιλοξενούμενοι για τρίτο.

Καθοριστικός ο Κουέστα για τους Θεσσαλονικείς, που είπε «όχι» τόσο στη διπλή ευκαιρία του 60ου λεπτού, όσο και στο φάουλ του Μουνίθ στο 88', αλλά και ο γκολκίπερ του Ατρομήτου, Γιαννιώτης, που απέκρουσε το σουτ του Μανού Γκαρσία στο 90+6'!

Το αγωνιστικό κομμάτι, όμως, «επισκιάστηκε» από όσα θλιβερά συνέβησαν στην ανάπαυλα, όταν οπαδοί του Ατρομήτου, έκαναν.. βόλτες στο ταρτάν και πετούσαν πυροτεχνήματα προς τους περίπου 300 φίλους του Άρη.

1o ημίχρονο

Το πρώτο μέρος έδειξε από πολύ νωρίς πώς θα «κυλήσει».

Ο Άρης απείλησε πρώτος, με το φάουλ του Ιτούρμπε στο 10ο λεπτό, ενώ ο Ατρόμητος «απάντησε» με τον Ροτάριου, ένα λεπτό αργότερα (11').

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 14ο λεπτό με τον Φαμπιάνο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαντσίνι. Ωστόσο, μετά από παρέμβαση του VAR, το γκολ ακυρώθηκε για χέρι.

Το ματς χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, για να έρθει η επόμενη μεγάλη ευκαιρία.

Ο Ιτούρμπε επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, δίχως να υπάρχει σκορ.

2ο ημίχρονο

Ο Άρης έδειχνε να «πατά» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στην έναρξη του δευτέρου μέρους. Ιτούρμπε (50') και Μαντσίνι (51') απείλησαν αρχικά, αλλά η πιο μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον Ατρόμητο.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας (60'), ο Κούεν βρέθηκε σε θέση βολής, προσπάθησε να «νικήσει» τον Κουέστα, αλλά αυτός είπε «όχι» τόσο σε αυτόν, όσο και στον Ρομπάιγ που πήρε το... ριμπάουντ!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία στο 63ο λεπτό, όταν ο Ετέμπο επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ, αναγκάζοντας τον Γιαννιώτη να απομακρύνει σε κόρνερ με υπερένταση.

Μουνίθ (88') και Μανού Γκαρσία (90+6') επιχείρησαν να χαρίσουν τη νίκη στην ομάδα τους, αλλά Κουέστα και Γιαννιώτης αντίστοιχα, βρέθηκαν σε ετοιμότητα και άφησαν το ματς χωρίς σκορ. 

O MVP

Ο Κουέστα. Η διπλή του απόκρουση στο 60ο λεπτό, αλλά και στο φάουλ του Μουνίθ (88') ουσιαστικά κράτησαν τον Άρη «ζωντανό».

Η φάση του αγώνα

Η απόκρουση στο φάουλ του Μουνίθ. Αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, δύσκολα θα άλλαζε κάτι στο ματς για τον Άρη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Ντε Μποκ, Γκονσάλες, Κούεν (88' Μουνίθ), Έρλινγκμαρκ (88' Οικονομίδης), Κλωναρίδης (74' Κιάρτασον), Ρομπάιγ, Ροτάριου

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο (46' Εμπακατά), Μαζικού, Μπράμπετς (66' Ενκουλού), Φαμπιάνο, Ετέμπο, Νταμπό(46' Γκαρσία), Γκαρσία, Ιτούρμπε (60' Καμάτσο), Μαντσίνι, Γκρέι (72' Πάλμα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0