Football Talk

Μίτσελ: «Είναι σαφές ότι πραγματικά η ομάδα πρέπει να έχει 24 ποδοσφαιριστές»

Μίτσελ: «Είναι σαφές ότι πραγματικά η ομάδα πρέπει να έχει 24 ποδοσφαιριστές»
Καταπέλτης ήταν ο Μίτσελ στην συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ναντ, μιλώντας για όλους και για όλα.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά των ακαδημιών που χρησιμοποιεί, στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε αναλυτικά:

Αναφορικά με την ήττα: «Όταν χάνεις δεν έχεις θετική απάντηση και ούτε είσαι αισιόδοξος. Τώρα όμως μπορούμε να βγάλουμε θετικά συμπεράσματα. Για παράδειγμα πως στην Ακαδημία μας έχουμε πολύ καλούς παίκτες όπως ο Τζολάκης, ο Ντόι ή και ο Ανδρούτσος από πιο παλιά. Πραγματικά σήμερα υπήρξαν παίκτες που έδειξαν καλά πράγματα. Ψάξαμε λύσεις και για την Κυριακή. Στο α' μέρος ήμασταν πραγματικά καλοί. Δεν είμαι ευτυχισμένος που δεν νικήσαμε. Σήμερα κάποιοι μας άρεσαν και στο μέλλον μπορούμε να είμαστε πιο αισιόδοξοι».

Για την αναμέτρηση: «Υπήρξε αμφισβήτηση το εάν μπορούσαμε να κατεβάσουμε μία ομάδα απέναντι στη Ναντ που να παίξει καλά. Με όλο τον σεβασμό σε όλους τους παίκτες μου, πολλοί από τους παίκτες μας κάνουν πολλά περισσότερα απ' ότι μπορούν να κάνουν. Είναι σαφές ότι πραγματικά η ομάδα πρέπει να έχει 24 ποδοσφαιριστές».

Για τα παιδιά των ακαδημιών: «Είναι αμφίβολο εάν κάποιος από εσάς θα ήξερε τον Καλογερόπουλο ή τον Ντόι στα 19 τους. Πρέπει να τους δώσουμε χώρο. Με 34 παίκτες είναι αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχουν αποδείξει πως μπορούν να παίξουν ακόμα και ως βασικοί όπως ο Ντόι. Δεν ξέρω πόσοι προπονητές θα τους είχαν εμπιστευθεί. Το κάνουμε γιατί τους πιστεύουμε όχι γιατί είμαστε τρελοί».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Την Κυριακή ξέρουμε πολύ καλά το πως πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι αυτό. Όσον αφορά στην απόδοσή μας τα τελευταία 20 λεπτά αφήσαμε χώρο στον αντίπαλο. Ήταν ένας αντίπαλος που ήθελε το γκολ. Όταν είχαμε κατοχή παίζαμε πιο καλά. Αφήσαμε πολύ χώρο».

Για τον Σαπουντζή: Φυσικά και το αξίζει ο Σαπουντζής. «Ήταν μία ωραία επίδειξη για το τι παίκτες έχουμε. Είναι 18 ή 19 ετών. Δουλεύουν όπως οι επαγγελματίες. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι. Εάν κάποιος που δεν ήξερε τον Αλέξη (Καλογερόπουλο) τον έβλεπε θα πίστευε πως θα ήταν κανονικός βασικός. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χρόνος. Εδώ και 5 εβδομάδες ξέρουν πολύ καλά. Αυτά τα μικρά παιδά τα θέλουμε».

Το εάν τον προβλημάτισε κάποιος θετικά από τους παίκτες που έπαιξαν ενόψει ντέρμπι και τους τραυματίες όπως τους Γκάρι Ροντρίγκες και Ουσεϊνού Μπα: «Ναι έχουμε ενημέρωση από τους τραυματίες. Όμως έχουμε 72 ώρες και είναι πιο καλό να σας πούμε τότε το τι εικόνα θα υπάρχει. Οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μασούρας είχαν μικρά προβλήματα υγείας και έγιναν αλλαγές γιατί έπρεπε να σκεφτούμε και το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Μάριος και ο Αραμπί έπαιξαν καλά. Επίσης ο Βρσάλικο έπρεπε να πάρει λεπτά συμμετοχής».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0