Football Talk

Μίτσελ: «Κόντρα στη Ναντ, το ένα μάτι μας θα είναι στον... Παναθηναϊκό!»

Μίτσελ: «Κόντρα στη Ναντ, το ένα μάτι μας θα είναι στον... Παναθηναϊκό!»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, στη συνέντευξη Τύπου πριν την τελευταία -και διαδικαστική- αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τη Ναντ (03/11, 19:45), για τους ομίλους του Europa League, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Ο Ολυμπιακός «υποδέχεται» τη Ναντ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Πέμπτη (03/11, 19:45), σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη, πριν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Μίτσελ Γκονζάλεθ, παραχώρησε δηλώσεις εν όψει της τελευταίας φετινής ευρωπαϊκής αναμέτρησης του συλλόγου, αναφέροντας πως το ένα... μάτι του Ολυμπιακού, θα βρίσκεται στο επερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό (06/11, 19:30), για την 11η αγωνιστική της Super League.
Για το εάν είναι πρόβλημα η προετοιμασία 2 αγώνων:
«Το πρόβλημα είναι ότι ετοιμάζουμε ένα ματς όπου δεν έχουμε ελπίδες. Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να παίζει σε διαφορετικές διοργανώσεις οπότε δεν είναι δύσκολο. Ξέρουμε τη σημασία του ματς της Κυριακής όμως ξέρουμε και τη σημασία του να παίζεις για τον Ολυμπιακό.

Για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού:
«Πραγματικά είναι δύσκολο. Όταν ήρθαμε είχαμε στόχο να περάσουμε. Ήμασταν κοντά αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε και σιγά σιγά το καταφέρνουμε».

Για το εάν θα ήθελε να υπάρχει το αυριανό ματς στο πρόγραμμα ή όχι:
«Είναι μεγάλη μου τιμή να προπονώ τον Ολυμπιακό. Ακόμα και σε φιλικά ματς θα κάνω το καλύτερο. Θέλω να θυμίσω ότι είμαι εδώ με κίνητρο τη μεγάλη μου αγάπη για τον Ολυμπιακό που μου δίνει δύναμη για ματς όπως το αυριανό. Επομένως δεν ξέρω εάν πρέπει να το πω ή είναι περιττό σίγουρα θα κοιτάζουμε με το ένα μάτι με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες που θα παίξουν αύριο έχουν παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μία ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή ότι έκανε λάθος ή στον διαχειριστή».

Για το κατά πόσον θα παίξει αύριο και την Κυριακή κάποιος ίδιος παίκτης και εάν από την αυριανή διάταξη θα φανεί η 11άδα του ντέρμπι:
«Θα φοράω την ίδια φανέλα. Αυτό είναι σίγουρο».

Για τη Ναντ:
«Εμείς θέλουμε τη νίκη για το πρεστίζ μας. Για το γόητρό μας. Η Ναντ είναι σημαντική ομάδα. Έχω παίξει απέναντί της. Θα την αντιμετωπίσουμε με μεγάλο κίνητρο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και ανυπομονούμε για το παιχνίδι».

Για την πιθανότητα πειραματικής 11άδας με τη Ναντ:
«Για εμάς το αυριανό ματς μπορεί να μην έχει βαθμολογική σημασία όμως είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να κλείσουμε με καλή εικόνα τη διοργάνωση. Όποιος φορέσει τη φανέλα θα πρέπει να υπερασπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι. Ο προπονητής πρέπει να διαχειρίζεται τις ισορροπίες και να παίρνει και ρίσκο. Θα δώσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή σημασία γιατί για παράδειγμα υπάρχουν ομάδες όπως η Καραμπάγκ που θα δει το ματς με το πιο μεγάλο ενδιαφέρον».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0